InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Motivačný seriál VI.

28. februára 2016
Motivačný seriál VI.
Máme tu nedeľu a po šiestykrát k vám prichádza náš motivačný seriál, ktorým vás chceme inšpirovať k dosahovaniu vašich cieľov a k žitiu plnohodnotnejšieho života.

Motivačné a inšpiratívne citáty na zamyslenie

„Najlepšou prípravou na dobré výkony zajtra, sú dobré výkony dnes.“
-- Elbert Hubbard

„Musíte bojovať, aby ste dosiahli svoj sen. Musíte sa obetovať a tvrdo preň pracovať.“
-- Lionel Messi

Článok pokračuje pod reklamou


„Obetujme sa dnes preto, aby mali naše deti lepší zajtrajšok.“
-- A. P. J. Abdul Kalam

Inšpiratívny príbeh: Boxer s rozsudkom smrti

Billy Miske je meno neznáme, no išlo o jedného z najmenej oceňovanejších boxerov svojej éry. Jeho konečná bilancia bol 48-2-2 a víťazstva prišli aj proti veľkým menám boxu. Jeho jediné dve prehry prišli od dvoch šampiónov. To by však na inšpiratívny príbeh asi nebolo dostačujúce. Čo ho teda robí výnimočným? Jeho odhodlanie a obeta v prospech svojej rodiny.

Miskemu doktori jedného dňa objavili smrteľnú chorobu obličiek a dali mu nanajvýš päť rokov života. Odporučili mu tiež, aby ukončil kariéru. On však vedel, že jeho rodina na ňom finančne závisí, a tak sa rozhodol chorobu utajiť a boxoval ďalej. Nakoniec, po prehre s legendárnym Jackom Dempseym ukončil kariéru.

Jeho odchod z boxu však trval len 11 mesiacov. Jeho rodina mala opäť finančné ťažkosti, a tak uprosil promotérov, aby mu dali ešte raz šancu boxovať vo veľkom súboji. V tom čase už nevládal ani chodiť a nedokázal ani trénovať. Bitku však absolvoval a svojho mladšieho súpera knokautoval v štvrtom kole.

Za túto bitku zinkasoval 2400 dolárov, ktorými pomohol rodine, manželke kúpil vysnívaný klavír a deťom nezabudol urobiť radosť hračkami. Bola to posledná radosť, ktorú im urobil. Len o týždeň neskôr zomrel vo veku 29 rokov.

Motivujte sa videom




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist