InstagramFacebookYoutube
Kulturistika

Grišinová obhájila titul vo fitness, Kaltwasserová sklamala

17. septembra 2016

V Las Vegas sa v piatok začalo súťažiť v rámci Olympia Weekendu. Prvé dve ženské disciplíny spoznali už aj svoje víťazky. Vyvrcholili kategórie bikini a fitness žien.

Bikini Olympia 2016

Mužskému oku lahodiaca disciplína bola bohaté na pretekárky. V bikinách sa ich predstavilo až 43. Papierovou favoritkou súťaže mala byť Ashley Kaltwasserová, šampiónka z rokov 2013, 2014 a 2015. Štvrtý titul v sérii si však nevybojovala. Historicky najúspešnejšia pretekárka kategórie skončila štvrtá. O tom, že nebude bojovať o prvenstvo, už napovedali vyvolávanie prejudgingu. Porotu nakoniec najviac zaujala Courtney Kingová, ktorá vlani skončila tretia. Na pomyslenom stupni víťazov skončila India Paulinová a piate miesto, ktoré zaručuje účasť na budúcom ročníku súťaže, obsadila Jennifer Ronzittiová.

Výsledky Bikini Olympia 2016 (Top 15):
1. Courtney King, 2. Angelica Teixeira, 3. India Paulino, 4. Ashley Kaltwasser, 5. Jennifer Ronzitti, 6. Janet Layug, 7. Stacey Alexander, 8. Narmin Assria, 9. Romina Basulado, 10. Bianca Berry, 11. Iveth Carreon, 12. Marcia Goncales, 13. Marget Gnarr, 14. Jamie Del Angel, 15. Tifanny Urrea.

Článok pokračuje pod reklamou


Fitness Olympia 2016

Oxana Grišinová vyhrala ostatné dva ročníky tradičnejšej ženskej disciplíny fitness a veľkou favoritkou bola aj v tomto roku. V konkurencii ďalších trinástich pretekárok sa predstavila opäť vo veľmi dobrej forme a jej zostava už v semifinále našepkala o tom, že si pôjde po tretí titul po sebe. Ruskej profesionálke sa to nakoniec podarilo. Tak ako vlani, aj tentokrát za sebou nechala Ranji Johnsonovú. Regiana Da Silvaová skončila tretia, teda o jednu pozíciu lepšie ako v minulom roku. Na budúcoročnú súťaž sa kvalifikovalo prvých päť pretekárok, teda aj Whitney Jonesová a Berhany Wagnerová.

Výsledky Fitness Olympia 2016:
1. Oksana Grishina, 2. Tanji Johnson, 3. Regiane Da Silva, 4. Whitney Jones, 5. Bethany Wagner, 6. Fiona Harris, 7. Ariel Khadr, 8. Kristine Duba, 9. Dominique Matthews, 10. Aurika Tyrgale, 11. Marta Aguiar, 12. Rebecca Sizemore, 13. Derina Wilson, 14. Jeanine Taddeo.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist