InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Prajeme vám Šťastné a veselé Vianoce!

24. decembra 2016
Prajeme vám Šťastné a veselé Vianoce!
Všetkým čitateľom a priaznivcom SlovakFitness.sk chceme poďakovať za čas, ktorý venujete návštevám nášho webu, a zároveň popriať Šťastné a veselé Vianoce strávené v kruhu najbližších.

Vianoce sú obdobím, kedy by mal zavládnuť pokoj v duši. Želáme vám, aby ste aspoň na chvíľu zabudli na svoje starosti a prežili krásne sviatky plné šťastia, pohody a lásky. Najkrajšie darčeky nehľadajte v krabičkách, ale v srdciach vašich blízkych.

Vianoce sú pre väčšinu ľudí časom pokoja, rodinnej pohody, ale aj bohatého stolovania. Vychutnajte si ich, ale nezabúdajte na svoje ciele a snažte sa minimalizovať prejedanie a maximalizovať čas venovaný cvičeniu. Taktiež si spomeňte na ľudí, ktorí nemajú v živote toľké šťastie.

Článok pokračuje pod reklamou


Celý rok sme sa vám pokúšali prinášať zaujímavé a poučné články. Teraz by sme sa aj my chceli venovať našim blízkym, a tak vám snáď nebude vadiť, že si nasledujúcich sedem dní doprajeme trochu viac voľna.

Neznamená to však, že vás na SlovakFitness.sk nič nečaká. Už ako býva zvykom, v nasledujúcich dňoch u nás každý deň nájdete prehľad najpopulárnejších a najlepších článkov roka. Možno ste ich prehliadli alebo si ich radi prečítate znova. Nové články vás budú opäť čakať v novom roku.

Šťastné a veselé Vianoce! ?


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist