InstagramFacebookYoutube
Zaujímavosti

Najpopulárnejšie články roka 2016 o zaujímavostiach a zdraví

27. decembra 2016
Najpopulárnejšie články roka 2016 o zaujímavostiach a zdraví
Tento rok sa naplní už o pár dní, a preto sme sa opäť po roku pre vás rozhodli pripraviť sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2016 publikovali o zdraví a zaujímavostiach.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. | Pravda o tehličkách na bruchu (február)
Niet pochýb o tom, že mnoho ľudí v tomto čase venuje úsilie chudnutiu, aby sa v lete mohli prezentovať vypracovaným telom. Jeho neoddeliteľnou súčasťou sú aj vypracované brušné svaly, ktorým môžeme ľudovo hovoriť aj tehličky.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. | Viscerálny tuk – čo je to a prečo je nebezpečný? (apríl)
V ľudskom tele sa nachádza aj tuk. To vie každý. Existujú však dva druhy. Prvý je podkožný, ktorý spôsobuje vrásky tým, ktorí si nedávajú vo výžive pozor a potom ho chcú spáliť. Ten druhý, menej známy, je však podstatne horší. Volá sa viscerálny.

Prečítať celý článok »

3. | Dva veľké a nepravdivé mýty o veľkom bruchu (apríl)
Tukové bunky nie sú len zásobárňou energie a ich počet nemôžete znížiť, ani keď sa budete veľmi snažiť veľkého brucha zbaviť. Chudnutie je však jednou z ciest, ako zaistiť, aby fungovali optimálne. A práve o dvoch mýtoch týkajúcich sa tukových buniek, bude v tomto článku reč.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. | Osem tajomstiev ľudí, ktorí ochorejú len výnimočne (jún)
Možno aj vy poznáte osoby, ktoré nikdy nevidíte choré. Existuje veľa ľudí, ktorí sú chorí len výnimočne. Aké je ich tajomstvo? Čo robia správne, aby zostali neustále zdraví? Prinášame vám niekoľko osvedčených trikov.

Prečítať celý článok »

2. | 15 znalostí budovania svalov, ktoré musíte poznať (október)
Keď ide o budovanie svalovej hmoty, existuje veľmi veľa teórií a metód. Niekedy z toho ide človeku až hlava puknúť. Netreba si však veci komplikovať. Stačí poznať 15 základných znalostí a od nich sa pomaly odvíjať.

Prečítať celý článok »

3. | Vedci prišli na to, aké dlhé by mali byť prestávky medzi sériami (november)
Vedci z Birminghamskej univerzity urobili zaujímavý výskum týkajúci sa prestávok medzi sériami počas silového tréningu. Výsledky poukazujú na to, aké dlhé by mali byť prestávky u jedincov, ktorých prioritou je rast svalovej hmoty.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist