InstagramFacebookYoutube
Suplementy

Najpopulárnejšie články roka 2016 o suplementoch

30. decembra 2016
Najpopulárnejšie články roka 2016 o suplementoch
Tento rok sa naplní už o pár dní, a preto sme sa opäť po roku pre vás rozhodli pripraviť sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2016 publikovali o suplementoch.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. | Štyri suplementy, ktoré zaručia pokroky aj bez väčších výdavkov (február)
Ak nemáte dostatok financií na to, aby ste si nakúpili doplnky výživy, po ktorých bažíte, vedzte, že vám stačia nasledujúce štyri suplementy, ktoré vám pomôžu k výsledkom bez toho, aby vás finančne zruinovali.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. | (marec)
Najlepším spôsobom, ako schudnúť, je venovať svoju energiu výžive a cvičeniu. Niekedy to však pre niektorých ľudí nestačí, a tak so snahou urobiť so svojím telom rýchlejšie zmeny, siahnu po doplnkoch výživy. Keď ide o spaľovanie tukov, ako prvé ľuďom napadnú spaľovače tukov. V tomto článku sa však zameriame na ostatné suplementy, ktoré sú pri chudnutí prospešné.

Prečítať celý článok »

3. | Štyri mýty o srvátkovom proteíne (apríl)
Existuje mnoho divných faktov o srvátkovom proteíne. Niektoré sú pravdivé a niektoré nie. V tomto článku si uvedieme štyri z nich, ktoré sú len nepravdivými mýtmi. Vyvrátili ich aj vedci.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. | Alternatívne zdroje bielkovín medzi doplnkami výživy (november)
Najpredávanejšími doplnkami výživy u kulturistov sú proteíny. Svet proteínov sa však neobmedzuje len na pár známych druhov.

Prečítať celý článok »

2. | Doplnky výživy, ktorými posilníte svaly aj počas spánku (apríl)
Ráno proteín, pred tréningom proteín, po tréningu proteín... A aj pred spaním by ste mali prijať proteín, ak chcete maximalizovať silové a svalové prírastky. Nie je však všetko len o bielkovinách. Aké suplementy vám pomôžu napredovať aj počas spánku?

Prečítať celý článok »

3. | Optimalizujte si príjem srvátkového proteínu (január)
Konzumácia srvátkového proteínu pomáha športovcom a kulturistom budovať novú svalovú hmotu, ale pokrok môže byť potlačený, ak sa zanedbá jeden kľúčový aspekt tréningu – regenerácia svalov po fyzickej záťaži. Aj s tým sa dá však pomôcť.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist