InstagramFacebookYoutube
Zaujímavosti

SlovakFitness.sk vám praje Šťastné a veselé Vianoce!

24. decembra 2017
SlovakFitness.sk vám praje Šťastné a veselé Vianoce!
Sviatky pokoja a pohody sú tu a my chceme využiť túto príležitosť, aby sme popriali čitateľom a priaznivcom nášho webu SlovakFitness.sk Šťastné a veselé Vianoce, ako aj príjemné prežitie sviatočných dní v kruhu rodiny a blízkych.

Zároveň by sme sa vám chceli poďakovať za to, že ste nás aj v tomto roku čítali i za to, že ste našimi fanúšikmi na Facebooku. Sme radi, že vás máme a veríme, že vám naša práca pomáha dosiahnuť zlepšenia v živote, či už po fyzickej alebo duševnej stránke.

V nasledujúcich dňoch si chceme trochu rodinnej pohody užiť aj my, a tak vám snáď nebude prekážať, že si dáme menšiu prestávku a nebudeme prinášať nové články. Ak však na náš web zablúdite, nájdete na ňom počas budúceho týždňa už tradičné každodenné prehľady najpopulárnejších a najlepších článkov roka podľa jednotlivých rubrík.

Článok pokračuje pod reklamou


Ak ste vernými čitateľmi a staršie články si pripomínať nemusíte, radi vás na SlovakFitness.sk privítame opäť v novom roku. Od 2. januára už znova začneme publikovať nové články zamerané na to, aby bol pre vás aj rok 2018 plný pozitívnych zmien.

Šťastné a veselé Vianoce!


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist