InstagramFacebookYoutube
Pre ženy

Najpopulárnejšie články roka 2017 o ženskom fitness

30. decembra 2017
Najpopulárnejšie články roka 2017 o ženskom fitness
Tento rok sa naplní už o pár dní, a preto sme sa opäť po roku pre vás rozhodli pripraviť sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2017 publikovali v rubrike pre ženy.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. | Pravidlá, ktoré musí dodržiavať každá žena na ceste za štíhlou postavou (január)
Je ľahšie nabrať na telo tuky, ako sa ich zbaviť. Tvrdou realitou je, že na to, aby ste schudli, musíte sa poctivo venovať cvičeniu i diéte. A pokiaľ ide o to druhé, tomu venujeme priestor v tomto článku.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. | Chudnutie žien: 3 chyby, ktoré robíte nevedomky (marec)
Priemysel zameraný na chudnutie žien je jeden z najlukratívnejších na svete. Nečudo, že ženy čelia množstvu rád, produktov a štýlových diét, z ktorých sa niekedy nevedie, ľudovo povedané, vysomáriť a nechtiac robia chyby, ktoré im bránia v pokrokoch.

Prečítať celý článok »

3. | Štyri najlepšie cviky na vybudovanie lepšieho zadku (október)
Ak chcete vylepšiť vzhľad svojho zadku a spevniť si sedacie svaly, nemusíte hľadať žiadne špeciálne cviky a dokonca nepotrebujete ani žiadne špeciálne náčinie. Prinášame vám štyri efektívne cviky, pri ktorých stačí len váha vášho tela.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. | Kompletný tréning pre každú ženu, ktorá chce byť fit (november)
Prísť do posilňovne je prvý veľký krok pre každú ženu, ktorá sa chce dostať do formy. Nie každú však neopustí skepticizmus o silovom tréningu. Dajte však posilňovaniu šancu a po niekoľkých týždňoch vás určite opustí. A možno aj vďaka tomuto tréningu.

Prečítať celý článok »

2. | Ktoré cviky sú najlepšie pre tréning hrudníka u žien? (jún)
Najženskejšou časťou tela u ženy sú podľa mnohých prsia. Tie však ženy typicky netrénujú tak často, ako muži. Pritom tie správne cviky by mohli vášmu hrudníku pomôcť.

Prečítať celý článok »

3. | Ako si môžete vybudovať telo fitness modelky? (september)
Nechcete už len spevňovať svoj zadok a stehná? Nechcete už len chudnúť? Chcete rovno vybudovať postavu hodnú fitness modelky? Potom ste na správnej adrese. Prinášame vám tipy, ktoré vás na vašu púť pripravia.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist