InstagramFacebookYoutube
Pre ženy

Ako sa vrátila do formy mega hviezda Janet Jackson?

03. marca 2018
Ako sa vrátila do formy mega hviezda Janet Jackson?
Slávna speváčka a herečka, Janet Jackson, by mohla ísť príkladom ženám po celom svete svojím prístup k starostlivosti o svoje telo. Aj po pôrode, aj v päťdesiatke stále vyzerá skvelo.

Jackson sa vybrala na Svetové turné len deväť mesiacov po tom, čo porodila svojho syna Eissu. Jej osobná trénerka Paulette Sybliss pre Essence odhalila, ako ju späť dostala do formy, ktorá jej umožnila vydržať náročnú šnúru koncertov.

„Keď som bola najatá, mojím cieľom bolo, aby vyzerala esteticky skvelo, ale tiež aby mala aj dobrú kondíciu pre turné. To bol môj plán. Ľudia rozmýšľajú o tom, ako skvelo vyzerá, ale tiež bolo pre ňu dôležité, aby si zlepšila kondíciu,“ skonštatovala trénerka.

Článok pokračuje pod reklamou


Jedno z tajomstiev návratu do formy by vás mohlo prekvapiť. Svetová superstar totiž nerobila žiadne konvenčné kardio. Žiaden beh, rotoped ani nič podobné.

„Mnoho ľudí tomu verí len ťažko. Všetko to bolo len výsledkom posilňovania. Vytvorila som pre ňu tréning s činkami, ktorý zahŕňal robenie cvikov hneď po sebe. Nechcela som od nej len to, aby schudla. Chcela som, aby vyzerala fit a aby sa tak aj cítila,“ priznala Paulette Sybliss.

„Snažím sa učiť množstvo žien o výhodách posilňovania. Ženy si typicky myslia, že budú potom veľké, že budú svalnaté. Nebudú. Keď telo musí využívať svaly, nie len páli tuk počas tréningu, ale aj po ňom.“

Sybliss ženám, ktoré by chceli ísť cestou Janet Jackson odporúča, aby si upravili myslenie a začali s posilňovaním zľahka. Najskôr sa musia naučiť precítiť svalovú partiu, ktorú daným cvikom cvičia. Musia si osvojiť jeho techniku. Potom môžu pridávať váhy a cvičiť s činkami pravidelne. Celoročne. „Čo budete robiť v zime, sa ukáže v lete,“ dodáva.

Zdroj: Essence


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist