InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (16. týždeň 2018)

22. apríla 2018
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (16. týždeň 2018)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Úspešní ľudia a ich príbehy I. – Henry Ford

Henry Ford bol americkým inžinierom a vynálezcom, ktorý na začiatku 20. storočia umožnil rozmach automobilového priemyslu. Jeho prínos však nebol len v tom, že vďaka tomu má teraz automobil väčšina rodín. Je inšpiráciou a priekopníkom v manažmente.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Štyri dôvody, prečo malé firmy neuspejú

Niektoré malé podniky fungujú dobre, iné sa trápia a ďalšie veľmi rýchlo zaniknú. Aké faktory však ovplyvňujú ich neúspech najviac? Čoho sa musíte vyhnúť ako začínajúci podnikateľ alebo majiteľ malej firmy, ktorá sa trápi?

Prečítajte si celý článok »

5 zvykov, ktoré vás držia ďaleko od úspechu

Sú zvyky, ktoré vás k vašim cieľom približujú, no sú aj také, ktoré vás od nich udržiavajú v bezpečnej vzdialenosti. Ak chcete byť úspešní, musíte sa týchto zvykov zbaviť.

Prečítajte si celý článok »

Ako ušetriť na elektrine?

Veľa ľudí nevie zvýšiť svoje príjmy a sú zaťažovaní výdavkami na bývanie. K ním sa radia aj výdavky na energie. Druhým spôsobom, akým si pomôcť uľahčiť napätú finančnú situáciu, je šetrenie.

Prečítajte si celý článok »

Ako povedať pravdu bez toho, aby ste vyzerali hrubo?

Kamarát, partner, príbuzní či kolega sa vás opýtali otázku, na ktorú ste nemohli odpovedať pravdivo. Báli ste sa totiž, že by ste pravdou druhú osobu ranili. Možno ste niekedy pravdu aj povedali a potom ste z toho vyšli ako tí najhorší. Ako teda povedať pravdu bez toho, aby ste vyzerali hrubo?

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist