InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (19. týždeň 2018)

13. mája 2018
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (19. týždeň 2018)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Naučte sa dosiahnuť svoje ciele raketovou rýchlosťou

Ak si stanovíte nejaký cieľ, určite sa neviete dočkať, kedy ho dosiahnete. Mnohokrát sa však stane, že sa na ceste objavia prekážky a celý proces sa spomalí. Niekedy to vedie ak k tomu, že sa človek vzdá svojich ambícií. Ako tomu však zabrániť a dosiahnuť svoje ciele rýchlo?

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Mali by ste najať svojho priateľa?

Potrebujete do svojej firmy najať niekoho nového a zrazu sa naskytla príležitosť, aby sa vašim novým zamestnancom stal váš dobrý priateľ. Znie to ako skvelé riešenie, pretože viete, že je spoľahlivý a môžete mu veriť. Je to však skutočne správna voľba?

Prečítajte si celý článok »

Tipy od miliardárov, ktoré vám pomôžu s pozitívnym myslením

Mnoho ľudí si uvedomuje, že základom úspechu je pozitívne myslenie. Mnoho ľudí si osvojuje techniku afirmácií, pri ktorých opakujú rovnaké frázy. Ako sa však na pozitívnej vlne udržujú ľudia, ktorý vďaka svojim úspechom zarobili viac ako miliardu dolárov?

Prečítajte si celý článok »

Štyri kroky k zlepšeniu vašej finančnej situácie

Nie je vaša finančná situácia v stave, v ktorom by ste ju chceli mať? Nemáte vybudovanú dostatočnú rezervu a žijete prakticky od výplaty k výplate? Ak ste sa v týchto otázkach našli, potom vedzte, že je to len o ochote sadnúť si a venovať trochu času a energie manažmentu peňazí.

Prečítajte si celý článok »

Šesť skrytých silných stránok introvertov

Introverti sú známi svojou tichou povahou. Často nedávajú o sebe vedieť, a tak sa v úzadí skrývajú aj svoje silné stránky. A šesť z nich si v tomto článku predstavíme.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist