InstagramFacebookYoutube
Pre ženy

Katie Holmes sa zdôverila o jej novom obľúbenom tréningu

Autorka: Lucka  /   02. júna 2018
Katie Holmes sa zdôverila o jej novom obľúbenom tréningu
Vďaka úlohe v jednom filme sa známa americká herečka Katie Holmesová dostala do svojej najlepšej formy v živote. A v rozhovore pre magazín Women’s Health prezradila, ako sa jej to podarilo.

Tridsaťdeväťročná filmová hviezda sa v príprave na akčný snímok The Doorman pripravovala skutočne poctivo. Aby vyzerala ako bývala vojačka, zaradila do svojho života posilňovanie a cvičila niekedy aj dve hodiny denne.

Aby sa Holmesová priblížila postave, ktorú stvárnila, chcela cvičiť tak, ako by cvičil niekto v armáde. Nechcela klásť len dôraz na to, ako vyzerá v zrkadle, ale aj ako je na tom po silovej a funkčnej stránke. Jej intenzívna príprava jej nakoniec priniesla silnejšie svaly a aj nečakane pozitívny vzťah k boxovaniu.

Článok pokračuje pod reklamou


„Bol som osoba, ktorá vedela zdvihnúť dva a pol kilogramové činky a teraz dokážem cvičiť s desaťkilovými. Robila som aj veľa boxovania, čomu som sa nikdy predtým nevenovala,“ priznala herečka.

„A boxovanie je vzrušujúce. Môžete pri ňom vybiť zo seba všetok ten stres z dňa. Prídem do posilňovne a myslím na všetky tie svetské veci, ktoré ma trápia. Cestná premávka! Vypnem si mobilný telefón až do konca boxovania, pretože sa tak dostanem na pokojnejšie miesto.“

Holmesová je odhodlaná udržiavať sa vo forme aj pre svoju jedenásťročnú dcéru Suri, ktorej chce byť dobrým príkladom. To sa netýka len cvičenia, ale aj stravy. Tú založila na rastlinných jedlách, ktoré sú zdravé. Občas si však dopraje aj kúsok pizze.

„V minulosti to bolo o tom, aby som sa zmestila do mojich džínsov, ale toho už mám dosť. Teraz o tom premýšľam hlavne zo zdravotných dôvodov,“ povedala o svojich stravovacích zvykoch. Priznala tiež, že jej často s motiváciou pomôžu skupinové cvičenia pri ktorých sa vie vyburcovať k lepším výkonom.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist