InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (26. týždeň 2018)

01. júla 2018
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (26. týždeň 2018)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Ako maximalizovať svoju motiváciu pre cvičenie a iné oblasti života?

Niekto je od prírody taký, že nepotrebuje triky na obnovenie alebo maximalizovanie svojej motivácie, no väčšine ľudí sa nasledujúce tipy budú hodiť. Ako teda maximalizovať motiváciu?

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Sedem krokov k tomu, aby ste boli v práci šťastnejší

Na pondelok sa teší len málokto, ale nájdu sa aj ľudia, ktorí do práce chodia s radosťou. Prečo by ste sa im nemohli priblížiť aj vy? V práci trávite príliš veľa času na to, aby ste v nej zažívali len negatívne pocity.

Prečítajte si celý článok »

Päť vecí, ktoré zabíjajú vašu produktivitu

Trávite hodiny pracovaním, ale nevidíte veľký pokrok? Možno nimi len zbytočne plytváte. Možno vás ovplyvňuje päť vecí, ktoré zabíjajú vašu produktivitu. A my vám ich dnes predstavíme.

Prečítajte si celý článok »

Bohatstvo svetových boháčov v minulom roku rapídne vzrástlo

Celkové bohatstvo svetových milionárov a miliardárov sa v roku 2017 zvýšilo až o viac ako desať percent, a tak dosiahlo na métu 70,2 bilióna amerických dolárov. Tvrdí to správa World Wealth Report 2018 od konzultačnej spoločnosti Capgemini.

Prečítajte si celý článok »

Je dobré, ak ste produktívni aj po práci

Po dlhom a náročnom dni v práci je pre mnohých poslednou vecou na rozume venovať ešte energiu produktívnej činnosti aj doma. Väčšina ľudí je spokojná, keď príde domov, oblečie si pohodlné veci, vyvalí sa na gauč a zapne si televíziu, notebook či tablet.

Prečítajte si celý článok »

Chcete spať lepšie? Poradíme vám ako na to

Keď zažijeme sklamanie alebo nás sužujú obavy nad budúcnosťou, negatívne myšlienky pútajú pozornosť aj vtedy, kedy by ste ich v hlave najradšej nemali. V období pred spánkom. Nemôžete pre ne zaspať a váš nasledujúci deň negatívne ovplyvní to, že ste nevyspatí. Našťastie, existujú tipy, ktoré vám pomôžu k lepšiemu spánku aj v takýchto situáciách.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist