InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (30. týždeň 2018)

29. júla 2018
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (30. týždeň 2018)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Päť zvykov, ktoré vás udržia vysoko motivovaných

Kým niekto si dokáže prirodzene udržovať svoju motiváciu na vysokej úrovni, niekto iný s tým má zase problémy. To je normálna skutočnosť. Ak však budete každý deň dodržiavať nasledujúce zvyky, nakopne vás to a udrží motiváciu vysoko.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Tri otázky, ktoré vám pomôžu založiť úspešný a prospešný biznis

Mimoriadne úspešné podnikanie často začína myšlienkou na riešenie určitého problému. Samozrejme, že sa dá uspieť aj kopírovaním zabehnutých modelov, ale keď chcete dosiahnuť viac a chcete byť zároveň prospešným podnikateľom, musíte sa v prvom rade snažiť o riešenie toho, čo trápi ľudí, vašich potenciálnych zákazníkov.

Prečítajte si celý článok »

Šesť bežných konfliktov, ktoré riešia páry

Žiaden vzťah sa nezaobíde bez občasného konfliktu. Nie je pravdou, že hádky nie sú súčasťou zdravého vzťahu. Často sa však dôvody na konflikt opakujú. Prinášame vám šesť hlavných konfliktov súčasnosti.

Prečítajte si celý článok »

Prečo prestať s nárazovými diétami?

Nárazové chudnutie je väčšinou doménou žien, ktoré sa dočítali v ženskom magazíne o novom tipe diéty. Aj mnohí muži však podľahnú vidine rýchleho chudnutia, keďže sa čoraz viac tlaku v tomto smere vyvíja aj na nich.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist