InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (45. týždeň 2018)

11. novembra 2018
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (45. týždeň 2018)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Sedem skvelých tipov, ako inšpirovať druhých

Chcete sa stať lídrom? Chcete byť človekom, ktorého druhí nasledujú a ktorých inšpiruje k dosahovaniu veľkých vecí? Potom si dajte záležať na tom, aby ste robili kroky, ktoré vám prinášame v podobe nasledujúcich siedmich tipov.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Desať citátov o peniazoch, nad ktorými by ste sa mali zamyslieť

Peniaze sú skvelé – môžu vám priniesť luxusný život, drahé veci a vzrušujúce skúsenosti. Nie sú však zárukou šťastie a vedia niektorých ľudí zviesť zo správnej cesty. Skúste si zobrať nasledujúcich 10 citátov, ktoré vás prinútia skutočne sa nad svojím finančným správaním zamyslieť.

Prečítajte si celý článok »

Pocit viny? Päť vecí, ktoré by vás mrzieť nemali

Aj niektoré činnosti, ktoré sa na prvý pohľad zdajú sebecky, sú pre vás prospešné. Prinášame vám päť takých, ktorých robenie u vás skutočne nemusí vzbudzovať pocity viny.

Prečítajte si celý článok »

Čo sú to elektrolyty a na čo slúžia?

Ak ste niekedy rozmýšľali nad funkciou elektrolytov v našom tele, v tomto článku spoznáte odpoveď. Prezradíme v ňom, prečo ide o užitočné látky, aké dôležité sú pri cvičení a ako si udržiavať ich optimálnu úroveň.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist