InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (1. týždeň 2019)

06. januára 2019
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (1. týždeň 2019)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

12 inšpiratívnych citátov o Novom roku

Nový rok prináša šancu otočiť v našich životoch list.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Nový rok, nová šanca na zbohatnutie šetrením

Nový rok prináša množstvo novoročných predsavzatí. Medzi tie najpopulárnejšie sa radia rôzne finančné ciele. Ak chcete v tomto smere v novom roku dosiahnuť úspech a ušetriť viac peňazí, potom sa nechajte inšpirovať nasledujúcimi tipmi.

Prečítajte si celý článok »

Ako pri rozhodovaní využiť hlavu a svoje srdce? Poradí Jim Treliving

Či chceme alebo nechceme, každý deň robíme rozhodnutia. Väčšinou sú to maličkosti, ktoré si ani neuvedomujeme. Potom však prídu občas aj rozhodnutia, ktoré sú pre nás ťažké a možné následky nás dostávajú pod tlak. O tom, ako ich robiť správne, písal vo svojej knihe aj Jim Treliving.

Prečítajte si celý článok »

Na čo nám môže poslúžiť výživová pyramída?

Výživová pyramída nám prostredníctvom grafického znázornenia prezentuje závislosť jednotlivých zložiek stravy podľa ich obsahu živín a objemu, v akom by sa mali konzumovať. Po prvýkrát sme sa s ňou stretávali na základnej škole, no i tak si na ňu väčšina z nás už ani nespomenie.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist