InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (23. týždeň 2018)

10. júna 2018
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (23. týždeň 2018)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Malé zvyky vedú k veľkým pokrokom

Ak chcete dosiahnuť úspech a veľký pokrok, tak musíte robiť veľké veci. Takto to vnímajú mnohí. Je to aj pravda. Čiastočne. V skutočnosti musíte robiť nie veľké, ale tie relevantné a dôležité veci. Nestrácať čas nad nepodstatnými úlohami, ktorý váš pokrok spomaľujú. V skutočnosti sú však hnacím motorom veľkých pokrokov malé zvyky.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Vytvorte si produktívne pracovné prostredie

Na to, aby ste podali váš najlepší výkon s čo najmenším úsilím, musíte zlepšiť maličkosti, ktoré majú na vašu produktivitu nezanedbateľný vplyv. A tými je aj vaše pracovné prostredie.

Prečítajte si celý článok »

Tri spôsoby, ako si zautomatizovať život a zvýšiť tak produktivitu

Robenie rozhodnutí často znižuje schopnosť človeka koncentrovať sa na robotu, ktorú má pred sebou a znižuje tým aj produktivitu. Čím viac rozhodnutí alebo čím je rozhodnutie dôležitejšie, tým to má negatívnejší vplyv.

Prečítajte si celý článok »

Peniaze a emócie. Ako ich úspešne skĺbiť?

Bežný život so sebou prináša aj nečakané výdavky, ktoré sú neraz významné. Môže ísť o zdravotný problém, škodu na automobile alebo poruchu v domácnosti. Tieto situácie dostávajú ľudí pod tlak a pociťujú stres. My sa teraz pozrieme na to, ako takéto emócie skrotiť.

Prečítajte si celý článok »

Štyri veci, ktoré robíte nesprávne pri spájaní sa s ľuďmi

Spájanie sa s ľuďmi je nevyhnutné pre manažment, pre predaj, pre budovanie tímu a aby sme to uzavreli, tak takmer pre všetko. Preto je dôležité robiť to správne. Teraz vám poradíme, ktoré veci robíte zle a prečo by ste ich mali prestať robiť.

Prečítajte si celý článok »

Viscerálny tuk – čo je to a prečo je nebezpečný?

V ľudskom tele sa nachádza aj tuk. To vie každý. Existujú však dva druhy. Prvý je podkožný, ktorý spôsobuje vrásky tým, ktorí si nedávajú vo výžive pozor a potom ho chcú spáliť. Ten druhý, menej známy, je však podstatne horší. Volá sa viscerálny.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist