InstagramFacebookYoutube
Kulturistika

Tréning fitness modela (22. časť) – Frank Medrano a tréning rúk

15. novembra 2023

Frank Medrano našiel svoju cestu k posilňovaniu postupne. Časom si vypracoval postavu, vďaka ktorej sa v súčasnosti teší obrovskému množstvo fanúšikov na sociálnych sieťach. Jej súčasťou sú ak paže, na ktorých tréning sa v tejto časti nášho seriálu pozrieme.

Medrano je okrem inšpirácie pre druhých aj osobným trénerom, ktorý sa špecializuje na kalisteniku – tréning s váhou vlastného tela. nestráni sa však ani voľným váham či kladkostroja, čoho dôkazom je aj predkladaný tréning bicepsov a tricepsov.

Medrano normálne trénuje šesťkrát do týždňa a často bez žiadneho náčinia. Užíva si tiež vysoko intenzívny intervalový tréning. Predkladaná tréningová jednotka pochádza z tréningového plánu, pri ktorom využíval päť tréningov a aj činky.

Článok pokračuje pod reklamou


V prvý tréningový deň absolvoval chrbát s hrudníkom, druhý ramená s trapézmi, tretí ruky, štvrtý nohy. Medzitým absolvoval aj dva až tri tréningy strednej časti tela.

Tréning rúk pozostával z ôsmich cvikov rozdelených pekne na polovicu medzi bicepsy a tricepsy. Každý cvik vykonával v troch sériách po 15 opakovaní.

Bicepsy precvičil koncentrovanými zdvihmi, bicepsovými zdvihmi s jednoručkami, bicepsovými zdvihmi s veľkou obojručnou činkou a bicepsovými zdvihmi s oporou v lakťoch, tricepsy kľukmi na bradlách so záťažou, tricepsovým stláčaním hornej kladky, tricepsovými extenziami za hlavou a francúzskymi tlakmi.

Frank Medrano a tréning rúk
Cvik Série Opakovania
Koncentrované bicepsové zdvihy 3 15
Bicepsové zdvihy s jednoručkami 3 15
Bicepsové zdvihy s veľkou činkou 3 15
Bicepsové zdvihy s oporou v lakťoch 3 15
Tricepsové kľuky na lavičke 3 15
Stláčanie hornej kladky 3 15
Tricepsové extenzie za hlavou 3 15
Francúzske tlaky 3 15



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist