InstagramFacebookYoutube
Zaujímavosti

5 aplikácií, ktoré váš tréning dovedú k dokonalosti

Autor: PR článok  /   21. decembra 2023
5 aplikácií, ktoré váš tréning dovedú k dokonalosti
Zdroj foto: F8 Suport Ukraine / Adobestock.com


Záleží vám na tom, aby ste mali prehľad o svojich športových výkonoch? S mobilnými aplikáciami je to hračka. Vyskúšajte týchto päť najobľúbenejších, ktoré dostanú aj vás.

1. Strava: Run, Bike, Hike

Aj keď sa na prvý pohľad môže zdať, že aplikácia sa zaoberá zdravým stravovaním, nie je to tak. Názov Strava vychádza zo švédskeho sträva, čo sa dá preložiť ako snaha či úsilie. Nejedná sa iba o klasickú aplikáciu, ktorá analyzuje vaše výkony, Strava funguje aj ako sociálna sieť, v ktorej zdieľate fotografie a zbierate lajky. Obľúbená je hlavne medzi bežcami a cyklistami, zaznamenávať v nej ale môžete aj mnoho iných športov.

Aplikácia je dostupná pre iOS aj Android.

2. Pumatrac Run, Train, Fitness

Pumatrac obsahuje nespočetné množstvo tréningov s návodnými videami a informáciami o počte spálených kalórií a pod. Na výber máte z niekoľkých úrovní náročnosti aj dĺžok cvičenia, takže si zvládnete zatrénovať, aj keď nemáte veľa času. Vyskúšajte napríklad pilates, jogu, balet či posilňovanie celého tela. Trackovať môžete aj beh alebo chôdzu. Rozhranie je prívetivé nielen pre chytré telefóny, ale aj pre PC či MacBooky.

Aplikácia je dostupná pre iOS aj Android.

3. Daily Yoga: Fitness+Meditation

Aplikácia Daily Yoga stmeľuje všetkých jogínov sveta, túto aplikáciu vlastní už 40 miliónov z nich. Daily Yoga vám ukáže, ako správne vykonávať jednotlivé ásany a ako upokojiť myseľ, zacvičiť si môžete aj podľa komplexného cvičebného plánu. Vďaka komentárom, ktoré videá sprevádzajú, sa budete cítiť ako na súkromnej lekcii. Daily Yoga je vhodná pre začiatočníkov, ale aj pre zdatných profesionálov.

Aplikácia je dostupná pre iOS aj Android. Za rozšírenie je nutné si priplatiť.

4. BetterMe: Health Coaching

Pre tých, čo majú radi rôznorodý tréning je tu Better. Aplikácia sa na začiatku opýta na pár faktov o vašej osobe a následne vám navrhne tréning na mieru. V zozname cvičebných lekcií nájdete nielen klasické posilňovanie a pilates, ale aj tanečné lekcie, dokonca si môžete vyskúšať netradičné 30-dňové programy. Už ste počuli o Wall Pilates alebo Chair Yoga? S BetterMe prídete na nové spôsoby, ako posilniť svoje telo.

Aplikácia je dostupná pre iOS aj Android. Za rozšírenie je nutné si priplatiť.

5. AllTrails: Hike, Bike & Run

Ten, kto miluje výlety, si zamiluje aj túto aplikáciu. AllTrails poskytuje nielen meranie turistických, cyklistických a bežeckých výkonov, navyše vám ponúkne aj plánovanie trás. Navyše v aplikácii nájdete aj hodnotenie trás od ostatných užívateľov. Trasu ľahko naplánujete, aj keď so sebou máte kočík, deti, psíkov alebo ste upútaní na invalidný vozík.

Aplikácia je dostupná pre iOS aj Android. Za rozšírenie je nutné si priplatiť.

Informácie v tomto článku Vám poskytol Peter Kováč - Copywriter, ktorý píše od roku 2017 a má skúsenosti aj v oblasti SEO. Vytvára jasné a účinné texty, ktoré dokáže ľahko prispôsobiť potrebám klienta a jeho zákazníkov. Okrem toho sa venuje aj technologickým témam a niektoré jeho texty nájdete na produktvdetaile.sk.

Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist