InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (34. týždeň 2019)

25. augusta 2019
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (34. týždeň 2019)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Riskovať alebo neriskovať? Päť právd o riziku

Život sa nevyvíja priamočiaro ako priamka. Je ako krivka – plný zatáčok, či už vopred očakávaných alebo neočakávaných. Neznamená to však, že musíte žiť v strachu. Občas treba robiť aj riskantné rozhodnutia.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Štyri znaky, že váš produkt bude prepadák

Dostali ste nápad na produkt, ktorý ešte neexistuje. Máte za sebou skúšky prototypu a chcete ho teraz poslať na trh. Bude to však správne rozhodnutie? Ak sa chcete uistiť, že váš produkt neskoční ako prepadák, uistite sa, že sa s ním nespájajú nasledujúce štyri príznaky.

Prečítajte si celý článok »

Päť znakov, že vaše priateľstvo je toxické

Ak chcete byť šťastnejší, mali by ste si dobre vyberať osoby, s ktorými budete v priateľskom vzťahu. Ak o niektorom zo vzťahov pochybujete, nasledujúcich päť znakov vám jasne povie, či je daný človek pre vás toxický.

Prečítajte si celý článok »

Týchto 5 zvykov pri večeri vedie k priberaniu

Deň by sme mali začať kvalitnými raňajkami. O ich dôležitosti vieme. Dôležité je však aj to, aby bola kvalitná aj večera. je však v období, kedy väčšina ľudí relaxuje po náročnom dni. Preto sa práve pri nej ľudia dopúšťajú najväčšieho množstva prehreškov.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist