InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (35. týždeň 2019)

01. septembra 2019
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (35. týždeň 2019)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Začnite podnikať doma. Tieto tipy vám v tom pomôžu

Chcete podnikať z domáceho prostredia? Chcete pracovať ako grafik, chcete robiť účtovníctvo pre firmy alebo čokoľvek iné, čo vám umožňuje zotrvávať v pohodlní svojej domácnosti? Nebude to ľahké, ale môžete uspieť aj v takomto prípade.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Ako spolu hovoria šťastné páry o peniazoch?

Rozhovory o peniazoch s vašou polovičkou môžu byť nepríjemné, hlavne, ak sa rýchlo vyhrotia v hádku. Ignorovanie rozhovorov o peniazoch by však mohlo byť ešte horšie. Preto vám prinášame šesť spôsobov, akými sa o peniazoch rozprávať a neohroziť šťastie vo svojom vzťahu.

Prečítajte si celý článok »

Dôvod, prečo by ste si mali viesť denník + tipy, ktoré vám to uľahčia

Keď sa povie „viesť si denník“ mnoho ľudí si s tým spojí detské časy a spojenia ako „môj milý denníček“. Aj dospelí však môžu využiť vo svoj proces každodenné zaznamenávania svojich myšlienok a významných medzníkov. Nie je na tom nič zlé.

Prečítajte si celý článok »

Ako podporiť mozog a učiť sa efektívnejšie?

Učenie by nemalo končiť odchodom zo školy. Keď budete venovať čas získavaniu nových informácií a zručností, budete osobne rásť a budete pripravenejší na potenciálne životné výzvy i príležitosti, na ktorých konci stojí cenná odmena.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist