InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Akoby ani nestarol: Toto sú výživové a tréningové tajomstvá Ryana Seacresta

19. januára 2020
Akoby ani nestarol: Toto sú výživové a tréningové tajomstvá Ryana Seacresta
Známy americký producent a moderátor, Ryan Seacrest, oslávil v decembri 2019 svoje 45. narodeniny. Napriek tomu by ste pri pohľade na jeho telo nepovedali, že sa začína približovať päťdesiatke. Aké sú jeho tajomstvá?

Zistiť sa to snažil tím magazínu Men’s Health, ktorý však nenašiel žiaden elixír mladosti, ale skôr muža, ktorý sa poctivo stará o svoj zovňajšok i o svoje vnútro. Napriek tomu sa však nájde nápoj, ktorý pije denne. Ide o zmes žeruchy, zázvoru, kurkumy, limetky a ananásu.

„Znie to tak dobre,“ hovorí Seacrest, ktorého na Slovensku poznáme hlavne z americkej verzie Superstar. „Zvyčajne to pijem ráno, ale nie pred vystúpením, pretože to páli.“

Článok pokračuje pod reklamou


Seacrest si zakladá na zdravej strave. V dostatočnej miere sa snaží piť čistú vodu a aj vo svojej šatni má vždy k dispozícii čerstvú zeleninu, do ktorej si občasne zahryzne, zeleninové závitky, ktoré máva na obed, a mandle, ktorých možno, podľa vlastných slov, jedáva až príliš veľa.

Napriek tomu, ako by to mohlo znieť, živočíšnym výrobkom sa nevyhýba. Raz za čas to dokonca preženie so syrom. V takom Olomouci by si prišiel na svoje... „Ak zapácha ako špinavé nohy a potíte sa pri jeho konzumácii, tak taký zbožňujem,“ poznamenal.

Keď pre svoj hektický harmonogram vstane o druhej ráno, rád si dá na „raňajky“ mandľové maslo zmiešané s ovocnou nátierkou. Bez pečiva. Následne si urobí svoju prácu v rádiu a ďalšie kroky nasmeruje do posilňovne.

Seacrest sa snaží cvičiť štyri až päťkrát týždenne. Okrem cvičenia s činkami sa venuje boxovaniu do vreca pri počúvaní hip hopu a behaniu pri počúvaniu opernej hudby. O fyzický vzhľad mu pritom ani tak nejde. Jeho cieľom je udržať si zdravé telo, aby zvládol každodennú záťaž a dožil sa 100 rokov. „Nie 105. Tých posledných päť rokov... kto ich chce?“ žartoval.

Po dovŕšení štyridsiatky spoznal aj jednu „zázračnú“ vec. Pre jeho duševnú pohodu mu prospieva poctivý spánok. „Našiel som vec, ktorú som nerobil prvých 40 rokov môjho života. Volá sa to spánok. Nedávno som to objavil a zlepšujem sa v tom,“ dodal.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist