InstagramFacebookYoutube
Pre ženy

Dámy, ten správny čas na nákup je teraz! Lyžiarske bundy a bundy pre deti za zlomkové ceny!

Autor: PR článok  /   31. júla 2020
Dámy, ten správny čas na nákup je teraz! Lyžiarske bundy a bundy pre deti za zlomkové ceny!
Ak vaše srdce už dávnejšie piští po lyžiarskom oblečení renomovaných značiek Kjus, Toni Sailer, Obermeyer, Sportalm, Goldbergh, Icepeak alebo Luhta teraz si za rovnakú sumu môžete dopriať viac. Oblečenie sa vyznačuje vysokou kvalitou, high-tech materiálmi, unikátnym dizajnom, pedantným spracovaním, a tomu zodpovedajúcou cenou. V zimnej sezóne stojí od niekoľkých stoviek až cez tisíc eur. Avšak v lete sa dá obstarať takmer za polovičnú cenu oproti pôvodnej. Leto aj zľavy vrcholia, tak to treba rýchlo využiť!

Nie je žiadnym tajomstvom, že sezónne oblečenie sa dá výhodne nakúpiť práve mimo sezóny, kedy sa má nosiť. Platí to aj v prípade kvalitných zimných a prechodných búnd. Reč je o bežných zimných a prechodných bundách, ale aj o športových. Na mysli máme hlavne lyžiarske bundy dámske značkové. Vyššia pôvodná cena obvykle znamená výraznejšiu zľavu.

Ak je niečo zľavnené, neznamená to vždy, že ide o chybný alebo nemoderný tovar, ktorého sa chcú obchodníci stoj-čo-stoj zbaviť. Dôvodom sezónnych zliav býva vyprázdnenie skladov, aby bolo miesto a peniaze na nové produkty. Renomovaní výrobcovia lyžiarskych odevov majú každý rok čo ponúknuť, či už sú to novinky z oblasti výrobných technológií, materiálov alebo dizajnu. Zároveň je každý kúsok nadčasový a nositeľný veľmi dlhé obdobie.

Možno ste už mali tú česť vyskúšať lyžiarske bundy vyššie spomenutých značiek, a ako ináč, boli ste spokojná, a preto chcete vsadiť opäť na istotu. A možno s nimi zatiaľ skúsenosti nemáte. Čím konkrétne vás oblečenie tej či onej značky očarí? Tak napríklad:

Lyžiarske bundy Kjus sa môžu hrdiť vlastným revolučným systémom odvetrávania AC-VentTM, ktorý veľmi účinne bráni prehrievaniu tela pri športe. Vysoká úspešnosť systému spočíva mimo iného aj v strategickom umiestnení zipsu na predlaktí.

Oblečenie Toni Sailer vás milo prekvapí mnohými dômyselnými detailami v podobe viacerých vonkajších a vnútorných vreciek, odnímateľnej kapucne, praktického snehového pásu, prípadne aj snehových manžiet na rukáve. Alebo, ostaňme ešte pri zipsoch, vodoodpudivého zipsu YKK AquaGuard Vislon®. Napriek tomu, že sú športové, bundám nechýba elegancia.

Obermeyer – Ekologicky zmýšľajúcich ľudí v prospech značky možno presvedčí fakt, že na izoláciu búnd používa kačacie a husacie perie, ale aj Thermore® - materiál vyvinutý talianskou spoločnosťou, ktorá ako prvá začala vo svojich výrobkoch zapracovávať recyklované PET fľaše. Izolácia Thinsulate™ (thin – tenký a insulate – izolovať) zas zabezpečí, že sa napriek vynikajúcej termoregulácii v bunde nebudete cítiť ako snehuliak a nijako vás nebude obmedzovať v pohybe.

Jedinečné zimné modely značky Sportalm sú považované za ski-couture, no niektoré kúsky sa hodia nielen na svahy, ale aj na bežné nosenie – na prechádzku do prírody alebo do mesta v pohodlnom a neprehliadnuteľnom outfite. Väčšina lyžiarskych búnd obsahuje lokalizačnú technológiu RECCO® - integrovaný záchranný systém reflektorov, vďaka ktorým vás záchranári nájdu, ak by vás zavalila lavína alebo ste sa jednoducho stratili.

Ak hľadáte lyžiarske oblečenie za priaznivú cenu a zároveň nechcete upustiť od kvality, poobzerajte sa po výrobkoch značiek Icepeak alebo Luhta. Bežné ceny búnd sa pohybujú od 200 do 300 Eur, a po zľave ich, samozrejme, kúpite ešte lacnejšie.

Tak ako všetky predchádzajúce značky, aj Goldbergh sa vyznačuje mimoriadnymi funkčnými vlastnosťami. Na rozdiel od nich sa však táto značka zameriava výlučne na ženy a oblečenie je dokonale prispôsobené ženským potrebám. Ak teda chcete, aby vynikli vaše krivky a cítili ste sa pri lyžovaní komfortne, je pre vás Goldbergh ideálnou voľbou.

Pre mamičky

Zľavy sa momentálne týkajú aj detského oblečenia – tak športového v ponuke špecializovaných obchodov, ako i na každodenné nosenie. Napríklad dievčenské a chlapčenské prechodné bundy, a tiež zimné, od známej španielskej značky Mayoral vás vyjdú menej o 10, 20, prípadne viac desiatok eur. Obojstrannou bundou nahradíte dve bundy, rifľová bunda je must have, a v predĺženom kabáte či parke dieťaťu nebude zima, pretože lepšie kryje krížovú oblasť. V závislosti od materiálu a ročného obdobia, na ktoré sú určené, všetky bundy a kabáty ochránia dieťa náležite pred chladom, vetrom a/alebo dažďom.

Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist