InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Letný tip: Viac ako na vôľu sa spoliehajte na zvyky

12. 7. 2022
Letný tip: Viac ako na vôľu sa spoliehajte na zvyky
Počas leta vám každý pracovný deň prinášame krátke tipy, ktorými si môžete zefektívniť svoju tréningovú či výživovú snahu. Čo sme si pre vás pripravili dnes?

Viac ako na vôľu sa spoliehajte na zvyky

Nikto nemá vôľu takú silnú, aby dokázal prekonať zlé dni a dosiahnuť tak svoje ciele. Preto je dôležité osvojiť si to, čo si osvojujú úspešné osoby – správne zvyky. Zvyky vám pomôžu udržať sa na správnej dráhe aj vtedy, keď sa vám cvičiť nechce. Nebudete o tom ani veľmi premýšľať, bude to niečo, ako umývanie zubov. Ako si taký zvyk vybudovať? Napríklad cvičte každý deň v rovnakom čase a pred tréningom majte rovnakú rutinu.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist