InstagramFacebookYoutube
Tréning

Napumpujte svoje paže rýchlejšie ako kedykoľvek predtým

03. decembra 2015
Napumpujte svoje paže rýchlejšie ako kedykoľvek predtým
Chcete napumpovať svoje paže a zničiť všetky svalové vlákna v bicepsoch? Vyskúšajte tento hardcore tréning, ktorý pochádza z dielne magazínu Men’s Health. Vaše ruky budú po ňom kričať o pomoc. Ak si chcete urobiť výzvu z obyčajného pitia vody, poďte do toho.

Na to, aby ste vybudovali skvelé bicepsy, nepotrebujete veci príliš komplikovať. Tento plán sa opiera len o veľkú činku a dve variácie jedného cviku. Tréning bude mať zničujúci vplyv na vaše ruky, ale skutočnosťou bude, že to budú len vaše pocity. Inak budú bicepsy a predlaktia vyzerať napumpovanejšie, väčšie a silnejšie ako kedykoľvek predtým.

Aby ste si ušanovali pri tejto výzve svoje zápästia, namiesto veľkej činky z rovnou tyčou využite činku s EZ tyčou. Použitá váha by nemala byť ťažká, ani priveľmi ľahká. Mali by ste s ňou urobiť asi 10-12 opakovaní prvého cviku.

Článok pokračuje pod reklamou


Prvý cvik sú bicepsové zdvihy s uchopením činky nadhmatom. Tým viac zaťažíte predlaktia, ale na svoje si prídu aj bicepsy. Cieľom je urobiť toľko opakovaní, koľko zvládnete. Snažíme sa o celý rozsah opakovania a korektnú techniku.

Keď už viac opakovaní tohto cviku nezvládnete, položte činku na zem. Nikam však od nej neodchádzajte. Nekončíme! Okamžite ju uchopte podhmatom, pretože je čas na klasické bicepsové zdvihy. S nimi sa zameriame hlavne na bicepsy, s ktorých dostaneme ten zvyšok, čo v nich ostal. V ideálnom prípade dosiahneme rovnaký počet opakovaní, ako pri prvom cviku.

Až potom príde čas na oddych. Tréning však stále neskončil. Je to intenzívne a už teraz to budete cítiť, ale ešte vás čakajú štyri série. Každou ďalšou už budete robiť menej a menej opakovaní a to je normálne. Medzi sériami odpočívate len jednu minútu.

Tréning je intenzívny a dá zabrať vašim predlaktiam i bicepsom. Budete ich mať stimulované a napumpované. Rizikom však je, že pri nasledujúcom jedle budete mať problém uchopiť aj vidličku. Ste na výzvu pripravení?


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist