InstagramFacebookYoutube
Pre ženy

Nemáte čas? Skúste tento rýchly tréning a páľte tuky

20. mája 2017
Nemáte čas? Skúste tento rýchly tréning a páľte tuky
Ak zažívate hektické dni, ste zaneprázdnené a nemáte čas na tréning, mohlo by vám pomôcť dobiť trochu energie a pridať pokoja na duši pár minút fyzickej záťaže. Máme pre vás krátky tréning, ktorý by mohol byť vítaným riešením.

Tento tréning precvičí celé telo a trvá len 15 minút. Keďže sa vykonáva bez prestávky, pomôže vám aj podporiť vašu snahu schudnúť či udržať zdravú hmotnosť. Má tiež pozitívny vplyv aj na vašu kondičku.

Tento rýchly tréning pozostáva z 15 cvikov a jeho princíp je jednoduchý – každý cvik vykonávajte rovných 60 sekúnd a môžete prejsť na ďalší až pokým ich neabsolvujete všetky. Plusom tréningu je, že naň nepotrebujete žiadne náčinie.

Článok pokračuje pod reklamou


Cviky sú vybraté tak, aby ste precvičili čo najviac svalov tela a maximalizovali výdaj energie, čo je pri spaľovaní tukov kľúčové. Poradie cvikov by sa nemalo meniť. Tréning je určený pre pokročilé cvičenkine. Ak vám to vaša kondičná úroveň neumožňuje, môžete cviky vykonávať aj v kratších intervaloch.

Vybrané cviky sú nasledujúce:

1. Vysoké kolená
2. Drepy s výskokom
3. Drepy naširoko
4. Doska (plank)
5. Horolezec (moutain climber)
6. Sumo drep izometricky (zostávate celý čas v pozícii drepu)
7. Angličáky (burpee)
8. Kľuky
9. Poskoky znožmo (jumping jacks)
10. Skracovačky
11. Výpady do strán
12. Korčuliar
13. Kľuky na kolenách
14. Bočná doska (side plank) na ľavej strane
15. Bočná doska na pravej strane

Aby ste nestratili prehľad, odporúčame si ich vytlačiť a umiestniť papier na miesto, ktoré bude počas cvičenia dobre viditeľné. Tréning môžete samozrejme cvičiť aj vtedy, keď máte dostatok času na cvičenie, ale predsa len by ste ho chceli vykonať čo najrýchlejšie a pritom stále efektívne. Ako vidíte, najviac dostanú zabrať nohy a brucho. A to sú partie, ktoré chce zlepšiť snáď každá žena.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist