InstagramFacebookYoutube
Výživa

Najpopulárnejšie články roka 2016 o výžive

29. decembra 2016
Najpopulárnejšie články roka 2016 o výžive
Tento rok sa naplní už o pár dní, a preto sme sa opäť po roku pre vás rozhodli pripraviť sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2016 publikovali o výžive.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. | Päť dobrých sacharidov vhodných počas chudnutia (február)
Správne fungovanie tela a jeho rast by bez sacharidov nebol možný, a to je dôvod toho, prečo by ste nemali na ne zanevrieť ani počas chudnutia. Prinášame vám prehľad piatich sacharidových jedál, ktoré sa nemusíte báť konzumovať ani počas diéty.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. | Ako chudnúť bez počítania kalórií? (marec)
Chceli by ste schudnúť, ste nadchnutí z celého procesu, ale predsa vás jedna vec trápi – počítanie kalórií. Mnoho ľudí si nevie predstaviť, že by stále so sebou nosili kalkulačku, zápisník či váhu a monitorovali každé jedlo, ktoré počas dňa skonzumujú. Bežní ľudia sa však zaoberať počítaním kalórií tak dôkladne nemusia.

Prečítať celý článok »

3. | Štyri tipy, ktoré namiesto chudnutia môžu spôsobiť opak (máj)
Niektorí ľudia sú ochotní podujať sa na drastické metódy len preto, aby rýchlejšie schudli. Mnohí skúšajú osvedčené stratégie, ale neuvedomujú si, že aj tie sú dvojsečnou zbraňou. Aj tie sa môžu obrátiť proti vám.

Prečítať celý článok »

4. | Najlepšie jedlá pred a po cvičení (október)
Keď začíname s cvičením, je dôležité naučiť sa, ako sa po výživovej stránke pripraviť na tréning, ako telu dopĺňať výživy počas tréningu a hlavne po ňom. Prinášame vám niekoľko tipov na jedlá vhodné práve v období pred a po cvičení.

Prečítať celý článok »

5. | Jedlá pre lepší sex. Pozrite si, po čom siahnuť (máj)
Chcete si vylepšiť váš sexuálny život, priniesť naspäť iskru do vášho vzťahu? Ak už to nie je také, ako v minulosti a chuť dostávate len veľmi vzácne, máme pre vás riešenie. Neskrýva sa v žiadnym tabletkách, ale v potravinách, ktoré sú v tomto smere osvedčenými pomocníkmi.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. | Štyri spôsoby, ako si vytvoriť zdravé stravovacie návyky (február)
Pokiaľ nezmeníte svoj životný štýl, tak sa vám nepodarí schudnúť a udržiavať svoje zdravie na čo možno najlepšej úrovni. Na to, aby ste ho zmenili, však nestačí len začať cvičiť. Kľúčové je zmeniť svoje stravovacie návyky.

Prečítať celý článok »

2. | Šesť jedál, po ktorých budete hladnejší (apríl)
Ak ste hladní, tak sa najete a váš hlad zmizne. Tak by to malo fungovať, ale nie vždy je to aj skutočnosťou. Niektoré jedlá, dokonca aj tie zdravé, dokážu ovplyvniť vaše hormóny tak, že budete po nich ešte hladnejší.

Prečítať celý článok »

3. | Ak by ste mali vyradiť zo stravy len jednu vec, nech sú to spracované jedlá (jún)
Ak by sme chceli uľahčiť svoje chudnutie alebo si zlepšiť zdravie, stačí z našej stravy vyškrtnúť tento typ jedla. O čo ide? Ide o vysoko spracované potraviny.

Prečítať celý článok »

4. | Päť vecí, ktoré sa stanú, keď ukončíte závislosť na sladených nápojoch (máj)
Niektorí ľudia pijú nezdravé množstvo sladených nápojov. Časť z nich dokonca trpí závislosťou. Sladené nápoje sú ako droga. A tak, ako ona nemá pozitívny vplyv na zdravie človeka, nemajú ho ani tieto nápoje.

Prečítať celý článok »

5. | Najlepšie a najhoršie jedlá pre spánok (september)
Niet človeka, ktorý by nechcel ľahnúť do postele a bez problémov zaspať. Nikto nemá rad večery, keď sa aj napriek snahe nedarí zaspať. Spôsobuje to, že sa ráno zobudíme nevyspatí. Ako teda napomôcť k dobrému spánku? Dá sa to aj stravou.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist