InstagramFacebookYoutube
Suplementy

Najpopulárnejšie články roka 2023 o suplementoch

27. decembra 2023
Najpopulárnejšie články roka 2023 o suplementoch

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. Sila v prášku: Proteín vs. kreatín (máj)
Kulturisti, športovci i fitness nadšenci sa stretávajú s dvoma populárnymi práškovými suplementmi – proteínom a kreatínom. Oba pomáhajú zlepšovať výkonnosť, oba pomáhajú budovať svaly. V čom sú ich vplyvy odlišné?

Prečítať celý článok »

2. 4 hlúpe mýty, ktoré sa spájajú s proteínom (január)
Pokiaľ ide o chudnutie a najmä budovanie svalov, najčastejšie skloňovanou makroživinou sú bielkoviny. Ich príjem je veľmi dôležitý, a preto je potrebné možné rezervy pokryť. A pohodlným spôsobom je proteínový nápoj. Niektorí ľudia sa ho však obávajú, pretože veria tvrdeniam, ktoré nie sú pravdivé.

Článok pokračuje pod reklamou


Prečítať celý článok »

3. Prečo je dôležité prijímať dostatok horčíka? (september)
Pokiaľ ide o upevňovanie zdravia doplnkami výživy, určite viete, že cenné sú vitamíny C a D, prípadne vápnik, zinok a železo. Veľmi dôležitý je však aj horčík (magnézium).

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. Čo vyhľadávať a na čo si dať pozor pri kúpe proteínu? (marec)
Bielkoviny sú kriticky dôležitou makroživinou, ktorá je ešte podstatnejšia pre športovcov a jedincov, ktorí sa snažia budovať svalovú hmotu. Táto skupina ľudí preto často siaha na proteínové doplnky výživy. Na čo by si mali pri ich kúpe dať pozor?

Prečítať celý článok »

2. Najlepšie doplnky výživy pre rôzne životné situácie (november)
Doplnky výživy môžu byť užitočné nie len pre tých, čo sa venujú športovaniu alebo posilňovaniu. Hodiť sa môžu pri rôznych životných situáciách a my sa pozrieme, ktoré sa najlepšie hodia na užívanie v piatich rôznych podmienkach.

Prečítať celý článok »

3. Budujte svaly efektívne: 5+1 najlepších suplementov pre objemovku (november)
Ak chcete budovať svalovú hmotu, viete, že musíte tvrdo cvičiť. Tréning však musíte podporiť aj stravou. Niekedy však ani tá nestačí na to, aby ste robili pokroky efektívne. Vtedy na scénu prichádzajú doplnky výživy. Ktoré sú pre objemovku najlepšie?

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist