InstagramFacebookYoutube
Výživa

Recept: Mangovo-banánové smoothy

Autor: Miška Moravčíková Krštenníková  /   18. decembra 2015
Recept: Mangovo-banánové smoothy
Dnes taká rýchlovka, ktorá vás osvieži. Pripravíme si jednoduchý koktail, ktorý bude nie len chutný, ale aj výživný. Postarajú sa o to mango, banán, biely jogurt a mlieko.

Ingrediencie

1 mango
1 veľký banán
1/2 šálky bieleho jogurtu (najlepšie holandský gazdovský)
1 šálka mlieka

Postup prípravy:

Mango si ošúpeme a nakrájame na malé kúsky. Banán nakrájame na malé kolieska. Ovocie si dáme zamraziť na 2 až 3 hodiny. Potom všetko vložíme do mixéra a mixujeme, pokiaľ nevznikne hustá, krémová konzistencia. Tú dosiahnete iba v tom prípade, ak je banán a mango pekne zamrznuté.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist