Náš Instagram NHL KHL Osobný rozvoj
 
 
 
 
Reklama:
Výživa 28. 07. 2013

Recept: Lososovo-špenátové fašírky

Máte chuť na lososa? Čo takto skúsiť lososovo-špenátové fašírky, ktoré vám dodajú zhruba 20 gramov bielkovín, 8,5 gramu sacharidov, 12 gramov tukov a 2,5 gramu vlákniny. Navyše, prijmete len asi 222 kalórií. A naozaj to chutí...

Info o recepte

Ingrediencie:

Lososovo-špenátové fašírky | 300 g lososa (čerstvý/mrazený/v konzerve)
| 1 vajce
| 60 g ovsených vločiek
| 1/2 na malé kocky nakrájanej cibule
| 100 g čerstvého (a umytého) špenátu
| čerstvé čierne korenie
| soľ


Postup prípravy receptu:

1. Predhrejeme si trúbu na 200 stupňov celzia a popritom si na panvici asi dve minúty opečieme cibuľu a špenát.

2. Do misy vložíme lososa (uistíme sa, že nemá žiadne kosti), vajce, ovsené vločky, cibuľu a špenát. Dochutíme čiernym korením a soľou. Vidličkou rozmačkáme a poriadne premiešame.

3. Z hotovej hmoty si vyformujeme fašírky a umiestnime ich na papier na pečenie umiestnený na pekáči. Ten potom asi na 12 minút vložíme do rozohriatej trúby. Ako prílohu môžeme podávať šalát s kúskom citróna.

Článok bol pôvodne vydaný: 9.5.2013


Zdieľaj na FB  Zdieľať na FB Nahlásiť chybu  Nahlásiť chybu

Môže sa hodiť: 
Sprievodca výberom tréningového plánu »

Ďalšie časti seriálu:

Vylúčenie zodpovednosti: Informácie uverejnené v článku nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!