InstagramFacebookYoutube
Kulturistika

Ondrejovičová na 13. mieste. Ako dopadol legendárny Wheeler?

16. septembra 2017

V Las Vegas Convetion Center sa v piatok uskutočnili prvé súťaže pod hlavičkou profesionálnej IFBB. V dvoch ženských a jednej mužskej disciplíne sme spoznali prvých šampiónov, pričom svoju účasť na Olympia Weekend-e už má za sebou aj slovenská zástupkyňa.

Figure Olympia 2017

V tejto disciplíne malo zastúpenie aj Slovensko. Adela Ondrejovičová však nepokračovala v zostupnej tendencii a po minuloročnom 12. mieste obsadila 13. priečku. Pri jej prvej účasti v roku 2015 bola na 14. mieste. Latorya Wattsová bojovala o svoj tretí titul po sebe, no „hetrik“ nedosiahla. Skončila druhá. Víťazstvo nepatrilo štvornásobnej šampiónke Nicol Wilkinsovej ani vlani druhej Candice Lewisovej. Svoj prvý titul získala Cydney Gillonová (vlani tretia), ktorá si dala perfektný darček k štvrtkovým 25. narodeninám. Lewisová skončila tretia, Wilkinsová piata po štvrtej Heather Deesovej.

Adela Ondrejovičová vs. víťazka:
O17 Figure

Článok pokračuje pod reklamou


Výsledky Figure Olympia 2017 (Top 15):
1. Cydney Gillon, 2. Latorya Watts, 3. Candice Lewis, 4. Heather Dees, 5. Nicole Wilkins, 6. Maria Luisa Baeza-Diaz, 7. Ivana Ivusic, 8. Jessica Reyes Padilla, 9. Sandra Grajales, 10. Bojana Vasiljevic, 11. Laurelle Martineau, 12. Camala Rodriguez, 13. Adela Ondrejovičová, 14. Tonya Wheatfall, 15. Marlissa Jordan.

Fitness Olympia 2017

Na súťaž v kategórii Fitness tento rok prišlo iba 13 pretekárok. Nechýbala však Oxana Grišinová, ktorá bola ako trojnásobná víťazka favoritkou aj v tomto roku. Navyše, keď v poli pretekárok chýbala Tanji Johnsonová, ktorá jej dýchala na krk v ostatných dvoch rokoch. Napokon ruská favoritka skončila opäť prvá a rozlúčila sa tak dokonale s pódiami Olympie, na ktorých sa už nepredstaví. Stupeň víťazov doplnili Myriam Capesová a Regiane Da Silvová.



Výsledky Fitness Olympia 2017:
1. Oxana Grišinová, 2. Myriam Capes, 3. Regiane Da Silva, 4. Ryall Graber-Vasani, 5. Bethany Wagner, 6. Fiona Harris, 7. Ariel Khadr, 8. Derina Wilson, 9. Piia Pajunen, 10. Sally Kendall-Williams, 11. Emma Paveley, 12. Giorgia Foroni, 13. Diana Monteiro.

Classic Physique Olympia 2017

V bohato zastúpenej disciplíne veteránov Classic Physique, ktorá sa uskutočnila ešte len po druhýkrát v histórii, zažil návrat na súťažnú dráhu niekdajší vynikajúci kulturista Flex Wheeler. Po štrnásťročnej odmlke dosiahol 15. miesto spomedzi 20 pretekárov. Z prvenstva sa tešil Bren Ansley, ktorý skončil pred Chrisom Bumsteadom a Georgeom Petersonom. Minuloročný víťaz Danny Hester obsadil piate miesto.



Výsledky Classic Physique Olympia 2017 (Top 15):
1. Breon Ansley, 2. Chris Bumstead, 3. George Peterson, 4. Arash Rahbar, 5. Danny Hester, 6. Terrence Ruffin, 7. Sadik Hadzovic, 8. Rylon McDuell-Batiste, 9. Lee Banks, 10. Mateo Vaihu, 11. Jamie LeRoyce, 12. Cleveland Thomas, 13. Darrem Charles, 14. Robert Timms, 15. Flex Wheeler.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist