Ingrediencie:
| 2x 150 g tuniaka (mrazený alebo čerstvý)| 3 polievkové lyžice olivového oleja
| 1 polievková lyžica medu
| 2 polievkové lyžice sójovej omáčky
| čerstvé čierne korenie
| 1 čajová lyžička suchého zázvoru
| 1/2 čajovej lyžičky koriandru
| sezamové semiačka
| 400 g brokolice
Postup prípravy receptu:
1. Zmiešajte spolu olivový olej, med, sójovú omáčku, čierne korenie, koriander a zázvor.2. V tejto zmesi tuniaka marinujte 30 minút v chladničke. Potom tuniaka otočte na druhú stranu a marinujte ďalších 30 minút.
3. Medzitým si uvarte alebo uduste brokolicu.
4. Vyberte tuniaka z chladničky, dajte ho na tanier a zo všetkých strán ho pokryte sezamovými semiačkami.
5. Tuniaka vyprážajte alebo grilujte niekoľko minút na každej strane.
6. Tuniaka podávajte na tanieri s brokolicou.
Letný režim, pôvodne z : 6.6.2013
Čítať ďalší článok:
Arnold Schwarzenegger – Tréning tricepsov Zdieľať na Facebooku