InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (30. týždeň 2019)

28. júla 2019
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (30. týždeň 2019)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

6 vecí, ktoré musíte dať zamestnancom, aby ste ich motivovali efektívne

Podnikanie je podobne ako šport veľmi súťaživé. Cieľom je neustále sa zlepšovať a rásť, aby sa prekonala konkurencia a zákazníci dostali kvalitné výrobky za výhodné ceny. Na to je však dôležité zaistiť aj efektívny proces práce v rámci firmy.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Prečo nečakať s úlohami až do poslednej chvíle?

Máte uzávierku, do ktorej musíte splniť nejakú úlohu alebo dokončiť projekt, no ešte stále vám do nej zostáva veľa času. Môže vás to lákať k tomu, že svoju prácu budete odkladať na poslednú chvíľu, čo na vás zvýši tlak a zvýši aj riziká vášho neúspechu. A to chcete?

Prečítajte si celý článok »

7 chýb, ktorým sa treba vyhnúť pri rekonštrukcii domu či bytu

Chystáte sa prerobiť si svoju domácnosť? Aby ste si rekonštrukciou domu či bytu prešli s čo možno najmenším počtom prekážok, by ste sa mali snažiť vyhnúť nasledujúcim siedmym bežným chybám.

Prečítajte si celý článok »

Podporte si vaše libido: Týchto 5 jedál pomôže

Radi cvičíte a chceli by ste maximalizovať svoje výsledky? Zároveň aj hľadáte spôsob, ako si podporiť vlastné libido? Aj tieto dve veci sa dajú spojiť dohromady. Prinášame vám päť jedál, ktoré podporia vaše libido a zároveň môžu mať pozitívny vplyv aj na dosahovanie vašich tréningových cieľov.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist