InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (32. týždeň 2019)

11. augusta 2019
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (32. týždeň 2019)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

10 filmov, ktoré vás budú inšpirovať a motivovať

Ak máte príležitosť vychutnať si večer pred televíziou, prečo si nepustiť film, ktorý vás bude inšpirovať alebo motivovať k dosiahnutiu vašich snov? Takýchto filmov je veľa, no my vám prinášame zbierku desiatich, ktoré by ste nemali prehliadnuť.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Deväť zlozvykov, ktoré znižujú vašu produktivitu

Ak vám záleží na vašich pracovných úspechoch, potom určite chcete byť čo najproduktívnejší. Platí to aj vtedy, ak pracujete sami na seba a chceli by ste mať po práci viac času sami na seba. Existujú však veci, ktoré robíme a ktorými produktivite škodíme. teraz vám ich pár prinášame. Pozrite si nasledujúcich deväť zlozvykov a zistite, či sa netýkajú aj vás.

Prečítajte si celý článok »

Ste ranné vtáča alebo nočná sova? Toto o vás hovorí čas, v ktorý chodíte späť

Niektorí ľudia radi chodia do postele skoro, aby boli aj skoro ráno hore. Protipólom ranných vtáčat sú nočné sovy, ktoré zase vydržia byť hore dlho do noci.

Prečítajte si celý článok »

Veľká chyba, ktorej sa pri doplnkoch výživy treba vyhnúť

Užívate niektorý z doplnkov výživy a čudujete sa, že nefunguje? Možno robíte chybu, o ktorej bude dnes reč. Dôležité je uvedomiť si, že nie len vzhľadom na svoje ciele, je potrebné vyberať tie správne suplementy. Ešte dôležitejšie je však venovať ich užívaniu pozornosť, ktorú si zaslúžia.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist