InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (37. týždeň 2019)

15. septembra 2019
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (37. týždeň 2019)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Ako prežívať viac vnútorného pozitivizmu?

V našich zaneprázdnených a rýchlych životoch zabúdame na dôležité veci. Moderné technológie nám nepomáhajú. Sme preťažení, vystresovaní a ľahko podľahneme negatívnym myšlienkam a emóciám.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Prekvapivé výdavky, s ktorými musíte do budúcna počítať

Možno si myslíte, že máte dobrú prácu a dobré príjmy a príliš sa nezaoberáte vecami, ktoré by sa mohli stať. Zaujmú vás až vtedy, keď sa stanu realitou. A to nie tým najpozitívnejším spôsobom.

Prečítajte si celý článok »

4 konverzácie, ktoré musíte mať s partnerom pred splodením detí

Ak už zvažujete, že by ste s partnerom chceli mať svoje prvé dieťa, mali by ste sa najskôr zastaviť a premyslieť si, či to bude z pohľadu vašej súčasnej situácie dobré riešenie. Pomôže vám k tomu otvorené diskusia, ktorá by sa mala dotknúť nasledujúcich štyroch tém.

Prečítajte si celý článok »

Kontrola hmotnosti: Ako prestať s bezmyšlienkovým jedením?

Ak chcete mať pod kontrolou svoju hmotnosť, musíte sa uistiť, že jedávate zmysluplne. Prinášame vám šesť krokov, ktoré vám pomôžu vyrovnať sa s bezmyšlienkovým jedením, ktoré často vedie aj k priberaniu.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist