Ingrediencie:
Cesto:| 4 vaječné bielky
| 1 čajová lyžička prášku do pečiva
| 1 odmerka čokoládového proteínu
| 3 čajové lyžičky kakaa
| 1/4 čajové lyžičky škorice
| stevia
Plnka:
| 125 g nízkotučného tvarohu
| 1 odmerka vanilkového proteínu
| stevia
| voda
Postup prípravy receptu:
1. Z bielkov si vyšľaháme sneh a postupne doň primiešavame proteín, kakao, škoricu a prášok do pečiva. Na osladenie môžete použiť aj steviu podľa chuti (tabletkovú formu rozdrviť).2. Vzniknutú hmotu vložíme na pekáč pokrytý papierom na pečenie. To trúby rozohriatej na 150 stupňov celzia to vložíme na zhruba 10 minút.
3. Medzitým si vytvoríme plnku – tvaroh, trošku vody (poldeci až deci), proteín a dve až tri rozdrvené tablety stevie (môžete podľa chuti pridať aj viac) spolu dobre premiešame.
4. Plnku nanesieme na upečené a vychladnuté cesto a zvinieme do rolády. Tú necháme aspoň hodinu odležať v chladničke.
Čítať ďalší článok:
Výživový tip: Pred jedením pite vodu Zdieľať na Facebooku