InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (38. týždeň 2018)

23. septembra 2018
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (38. týždeň 2018)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Tvrdou prácou môžete vykompenzovať nedostatok talentu

Žijeme v spoločnosti, ktorá je posadnutá dosahovaním cieľov a úspechov a ktorá poľahky pridáva úspešným ľuďom nálepky „obdarený“ či „talentovaný“. Úspešní ľudia sú často vnímaní ako super ľudia, ktorí sa narodili s magickým schopnosťami dosahovať úspech. Mnoho ľudí potom zabúda na podstatnú vec – nie všetko je o talente.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Mal by byť váš zoznam úloh na papieri alebo v telefóne?

Aký „to-do list“ je lepší? Ten v papierovej alebo v elektronickej podobe? Tak na túto otázku sa dnes pokúsime odpovedať. Nebude to však také priamočiare, pretože odpoveď závisí na človeku, situácii a úmysloch.

Prečítajte si celý článok »

Ako maximalizovať svoje príležitosti v živote?

Náš úspech vo veľkej miere závisí od toho, či sa chopíme príležitostí v živote alebo nie. To samozrejme záleží na vás. Podľa Donalda Latumahina existujú pritom tri základné veci, ktoré by ste mali robiť, aby ste svoje príležitosti maximalizovali.

Prečítajte si celý článok »

5 spôsobov, ako si zlepšiť stav kolien

Naučiť sa, ako posilniť svoje kolená môže okrem ich samotného spevnenia pomôcť aj uľahčiť ich bolesť. Silné kolená odolávajú lepšie problémom súvisiacim so starnutím ako slabé. Dnes sa zameriame práve na päť spôsobom, vďaka ktorým si položíte dobré základy do budúcnosti.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist