InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (21. týždeň 2019)

26. mája 2019
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (21. týždeň 2019)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Chcete byť úspešnejší? Bojujte proti perfekcionizmu

Nie je zlé, ak vám na niečom natoľko záleží, že chcete, aby ste to urobili kvalitne. Je však na škodu, ak to preháňate a chcete dosiahnuť dokonalosť. Váš perfekcionizmus váš totiž môže spomaľovať na ceste za úspechom.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Dosiahnite finančnú slobodu vďaka týmto krokom

Chcete dosiahnuť finančnú slobodu alebo si aspoň čo najviac vylepšiť svoju finančnú situáciu? Potom by vám mohlo byť nápomocných 7 krokov k finančnej slobode, ktorých autorom je Dave Ramsey, autor knihy The Total Money Makeover.

Prečítajte si celý článok »

Ako zmeniť niečo, čo nemáte radi, na denný zvyk?

Chcete začať niečo, o čom viete, že by vám prospelo, ale neviete sa k tomu motivovať, pretože danú činnosť nenávidíte? Potom sú tu pre vás dva kroky, ktoré by vám mohli pomôcť vybudovať každodenný pozitívny zvyk.

Prečítajte si celý článok »

Tipy, ktoré vám pomôžu bojovať proti depresii

Keď nemáte dobrú náladu, môže to vašu myseľ dostať na zlé miesto a vy si začnete myslieť, že už sa nemusíte nikdy cítiť dobre. To vedie k strate entuziazmu a miernej depresii. Ako však proti nej bojovať?

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist