InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (44/2019)

03. novembra 2019
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (44/2019)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Myslíte si, že nie ste dostatočne dobrí? Spomeňte si na toto

Je bežné, že sa človek dostane do situácie, v ktorej niečo chce urobiť, ale bojí sa urobiť prvý krok a nahovára si, že nie je dostatočne dobrý. Ak sa najbližšie dostanete aj vy do takejto situácie, spomeňte si na nasledujúce veci, ktoré zastavia negatívne myšlienky o vás.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Zvyky, ktoré zvýšia vašu produktivitu

Očakáva sa od vás, že budete produktívni v práci aj doma. Možno cítite nespokojnosť s tým, aká je úroveň vašej produktivity. Chcete si ju zvýšiť? Potom si osvojte nasledujúcich desať zvykov, ktoré vám určite pomôže k zlepšeniu.

Prečítajte si celý článok »

7 spôsobov, ako prekonať priemernosť vo vašom živote

Nie je nič zlé na tom, ak sa niekto rozhodne viesť priemerný život. Niektorí ľudia by zaň boli aj mimoriadne vďační. Možno však patríte medzi tých, ktorí by tú životnú priemernosť chceli prekonať. Ako na to?

Prečítajte si celý článok »

Osem najhorších jedál pre zdravie i chudnutie

Každý si rád sem-tam dopraje aj nejaké nezdravé jedlo. Sme ľudia, je to normálne. Pre ľudí, ktorí chcú žiť zdravo alebo sa udržiavať vo forme, je však dôležité, aby určité jedlá vynechávali úplne. Prinášame vám osem takýchto jedál.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist