InstagramFacebookYoutube
Pre ženy

Tieto veci pochopia len ženy, ktoré cvičia s činkami

06. februára 2021
Tieto veci pochopia len ženy, ktoré cvičia s činkami
Posilňovanie vám dokáže výrazne zmeniť váš život. Nejde len o transformáciu tela a mysle, ale aj o zmeny v životnom štýle, ktoré z neho vyplávajú. Ide o veci, ktoré nepochopia ženy, ktoré nikdy v rukách činku nedržali.

Ktoré veci pochopia len tie ženy, ktoré pravidelne posilňujú?

1. Keď poviete niekomu, že posilňujete s činkami, tak sa vás opýtajú, či sa nebojíte, že budete príliš svalnatá.

Článok pokračuje pod reklamou


2. Žiadne z džínsov vám už nesedia, ale na druhú stranu vás svalové prírastky tešia, pretože sa vám robia sexy krivky na správnych miestach tela.

3. Prekvapilo vás, ako veľmi vám pri pravidelnom cvičení stúpol apetít a zjete aj nepredstaviteľné kombinácie jedál, aby ste prijali dostatok bielkovín.

4. Uvedomíte si, že posilňovne majú veľmi veľa kardio strojov, ale len jeden alebo dva stojany na drepy a lavičky na tlaky.

5. Máte tak trochu pocit nadradenosti, čo vám pozitívne ovplyvňuje život aj v iných smeroch.

6. Na potenciálnych partnerov do romantického vzťahu sa pozeráte inak. Váš vkus sa zmenil a viac vám ulahodia mohutnejšie postavy.

7. Ste radosťou bez seba, keď si uvedomíte, že dvíhate viac, ako chlapík vedľa vás.

8. Tajne ste hrdé aj na vaše mozole a vystupujúce žily na rukách.

9. Cvičenie sa pre vás stane formou terapie.

10. Keď spoznáte efekty posilňovania, už nikdy sa nevrátite k tréningovému režimu založenému len na kardiovaskulárnom cvičení.

11. Viac ako dvíhanie činiek je pre vás zložitejšie nasadzovanie a zhadzovanie bezpečnostných matíc/objímok alebo upínacích pružín na činke.

12. Chlapi sa na vás zvláštne pozerajú, keď prídete do novej posilňovne, hlavne, ak tam nie je žiadna iná žena.

13. Nerobí vám problém zdvihnúť si veľký kotúč, ale aj tak sa vám niektorí z chlapov ponúknu, že vám pomôžu. Stále si však pamätáte, ako vám raz kotúč pricvikol prst.

14. Pocítite okamžite prepojenie so ženou, ktorú spozorujete dvíhať činky.

15. Na svalovicu si zvyknete a budete sa tešiť, keď nebudete môcť po kvalitnom tréningu chodiť bez bolesti. Zmocní sa vás pocit, že sú pokroky na ceste.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist