InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Letný tip: Nebuďte vlkom samotárom

20. 7. 2022
Letný tip: Nebuďte vlkom samotárom
Počas leta vám každý pracovný deň prinášame krátke tipy, ktorými si môžete zefektívniť svoju tréningovú či výživovú snahu. Čo sme si pre vás pripravili dnes?

Nebuďte vlkom samotárom

Nedokážete udržať motiváciu na vysokej úrovni a komplikuje vám to vašu tréningovú či stravovaciu snahu? Potom sa nespoliehajte len sami na seba. Nájdite si tréningového partnera alebo sa rovno pripojte k celej skupine. Spoločenský tlak zvýši pravdepodobnosť toho, že budete cvičiť pravidelne a že na tréningoch zo seba vydáte viac, ako keby ste cvičili individuálne. Dodá vám to aj impulz dodržiavať svoj plán aj v čase, keď budete mimo podpornej osoby či skupiny.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist