Ingrediencie:
| 380 g hovädzieho stejku| 20 g sezamových semiačok
| 2 oranžové papriky (nakrájané na pásiky)
| 250 g hríbov (nakrájané na pásiky)
| 1 cibuľa (nakrájaná na pásiky)
| 150 g cherry rajčiniek (nakrájané na polovičky)
| 1 čajová lyžička horčice
| 1 čajová lyžička sójovej omáčky
| 1 čajová lyžička worčestrovej omáčky
| 2 polievkové lyžice olivového oleja
| zázvor (v prášku)
| kajenské korenie
| čierne korenie
| soľ
Postup prípravy receptu:
1. Marinádu si pripravíme tak, že zmiešame horčicu, sójovú omáčku, worčestrovú omáčku, olivový olej, zázvorový práčok, kajenské korenie a čierne korenie.2. Hovädzí stejk si nakrájame na kocky, namočíme ho v marináde a necháme niekoľko minút odstáť.
3. Zahrejeme panvicu a opečieme na nej papriku a cibuľu.
4. Po pár minútach k ním pridáme hríby.
5. O niekoľko minút neskôr pridáme cherry rajčinky, ochutíme čiernym korením a soľou. Po dvoch minútach vypneme.
6. Na panvici si opečieme mäso pokryté marinádou a posypané sezamovými semiačkami.
Čítať ďalší článok:
Zlepšite svoj benčpres (2. časť) Zdieľať na Facebooku