Ingrediencie:
| 60 g čokolády na varenie| 85 g mliečnej čokolády
| 2 banány
| 1/3 šálky arašidov
Postup prípravy receptu:
1. Obe čokolády polámeme do nádobky, ktorú uložíme vo vodného kúpeľa s horúcou vodou a necháme čokoládu roztopiť za občasného miešania.2. Posekáme arašidy a nakrájame banány zošikma na tretiny.
3. Do kúskov banánov vložíme paličky z nanukov (alebo po dve špajdle). Potom ich obalíme v roztopenej čokoláde. Následne ich umiestnime na papier na pečenie. Posypeme arašidmi a necháme zamraziť, pokiaľ nie je čokoláda pevná (aspoň 30 minút).
Čítať ďalší článok:
Cez víkend sa koná Toronto Pro + video z prípravy Abiada Zdieľať na Facebooku