InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (47. týždeň 2018)

25. novembra 2018
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (47. týždeň 2018)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Ako splniť úlohu, ktorú sa vám nechce robiť?

Niektoré úlohy vo vašej práci, ale aj v domácnosti, vám idú od ruku. Sú však aj také, ktoré neznášate. Také, ktoré sa vám vykonávať nechce. Ako si s nimi poradiť, aby vám neznižovali náladu a nespôsobovali odkladanie povinností?

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Chcete si urobiť poriadok v živote? Toto sú výhody minimalizmu

Minimalizmus je filozofia, ktorá nás oslobodzuje od materiálnych vecí. Nejde len o to, že čím menej vecí vlastníte, tým máme menej neporiadku. Skutočné výhody minimalizmu siahajú hlbšie. A v tomto článku si ich niekoľko uvedieme.

Prečítajte si celý článok »

Tipy, ktoré vám prinesú úspech v randení – online svet

V dvojdielnej mini sérii vám prinášame tipy, ktoré vám zlepšia šance na úspech v randení a pomôžu nájsť vytúženého partnera. Keďže sa v tejto sfére už pár rokov dostalo do popredia randenie internetové, v druhej časti sa zameriame na „online“ svet.

Prečítajte si celý článok »

Suplementy, ktoré potláčajú chuť do jedla

Zníženie kalorického príjmu je dôležité, ak sa snažíme schudnúť. Môže to však vyvolať aj stimuláciu grelínu, hormónu, ktorý podporuje chuť do jedla. Existujú však doplnky výživy, ktoré váš apetít potláčajú. Pár z nich vám teraz predstavíme.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist