InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (20. týždeň 2019)

19. mája 2019
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (20. týždeň 2019)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

10 jednoduchých tipov, ako si zvýšiť sebavedomie

Dobré sebavedomie vám pomôže robiť ťažké rozhodnutia, budete vďaka nemu žiť autentickejšie a budete sa cítiť lepšie. Zvýšiť si ho môžete aj nasledujúcimi 10 vecami, ktoré by vás mohli doteraz zrážať k zemi.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Ktoré tvrdé zručnosti sú veľmi žiadané na trhu práce?

Nedávno sme vám priniesli prehľad najžiadanejších mäkkých zručností na trhu práce. Teraz sa pozrieme na to, aké sú v tomto rokov u zamestnávateľov najvyhľadávanejšie tvrdé zručnosti.

Prečítajte si celý článok »

Ako si udržať pozitívny prístup v spoločnosti negatívnych ľudí?

Je ľahké skončiť so zlou náladou, ak sa niekto vedľa vás cíti zle. Ak prežíva daná osoba niečo skutočne traumatizujúce, je to v poriadku. Ak však ide o negativizmus z bežných malých problémov, ktoré sú zveličované, mali by ste sa snažiť postaviť pred negativizmus pevný múr.

Prečítajte si celý článok »

Ako cvičiť len s jednou jednoručkou?

Nie je až taký problém zaobstarať si dve jednoručné činky, či už nové alebo použité. Hlavne v začiatkoch sa môže stať, že niekde nájdete jednu otázku a pýtate sa, či sa dá cvičiť len s ňou. Nie je to síce ideálne, ale ako výhovorka na flákanie to neobstojí. Jedná jednoručka na cvičenie plne stačí.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist