InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Najpopulárnejšie články roka 2023 o motivácii

28. decembra 2023
Najpopulárnejšie články roka 2023 o motivácii
Aktuálny rok skončí už o pár dní, a preto sme sa opäť rozhodli pripraviť vám sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2023 publikovali o motivácii.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. Tieto chyby vás delia od úspechu pri cvičení (september)
Ambícia je dobrá vec. Pomáha nás doviesť k nášmu cieľu. Ak sa však k nemu chcete dopracovať čo najrýchlejšie a bez toho, aby ste sa na svojej ceste stratili, musíte sa vyvarovať niekoľkým chybám.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. Ktoré oblasti života vám zlepší pravidelné posilňovanie? (marec)
Silový tréning vám neposilní len svaly a sebavedomie, ale naučí vás veľa o živote. Jeho pozitívny prínos presahuje hranice posilňovne a viacerými spôsobmi pozitívne ovplyvní váš život. Pomôcť vám môže aj v nasledujúcich piatich oblastiach.

Prečítať celý článok »

3. V akých prípadoch je vynechanie tréningu vítané? (apríl)
Sebadisciplína je cestou k úspechu nie len pri cvičení. Je dobré, ak si zodpovedne idete za svojím cieľom a robíte všetko, čo môžete, aby ste tréningy nevynechávali. Niekedy však vynechanie tréningu môže byť rozumnejšou voľbou.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. 5 tipov, ktoré vám pomôžu v cvičení i športe dosiahnuť úspech (jún)
Hľadáte inšpiráciu, aby ste dokázali pokračovať vo svojej tréningovej snahe? Potrebujete zbúrať bariéru a napredovať vo svojom športe. Uplatnite nasledujúcich päť tipov a zvýšte si pravdepodobnosť toho, že uspejete.

Prečítať celý článok »

2. Nemáte čas? Takto dokážete cvičenie pridať do svojho života (september)
Nájsť si čas na cvičenie môže byť náročné, najmä, ak žijete hektickým životom. Ak si však chcete vybudovať krajšie telo a pevnejšie zdravie, aj pravidelné cvičenie môžete zmestiť do svojho nabitého harmonogramu. Pomôžu vám k tomu jednoduché stratégie.

Prečítať celý článok »

3. Drobné zvyky k veľkým výsledkom. Dodržiavate ich aj vy? (máj)
Vo fitness svete nie sú žiadne zázračné pilulky ani žiadne tajné techniky, ktoré by vás doviedli k pokrokom bez potreby cvičenia a dodržiavania dobrej stravy. Avšak, je pár drobných vecí, ktoré vaše napredovanie môžu urýchliť.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist