InstagramFacebookYoutube
Výživa

Najpopulárnejšie články roka 2023 o ženskom fitness

30. decembra 2023
Najpopulárnejšie články roka 2023 o ženskom fitness
Aktuálny rok skončí už o pár dní, a preto sme sa opäť rozhodli pripraviť vám sériu článkov, v ktorých ponúkame prehľad najpopulárnejších článkoch v jednotlivých rubrikách. Dnes si pripomenieme to najlepšie, čo sme v roku 2023 publikovali v rubrike pre ženy.

Najpopulárnejšie články medzi návštevníkmi

1. Páľte tuky a posilnite si svaly 4 cvikmi a 20 minútami vášho času (november)
Vysoko intenzívny intervalový tréning je čoraz populárnejší, pretože za pomerne krátky čas dokážete dosiahnuť veľmi dobré výsledky. A platí to najmä v prípade, ak chcete chudnúť. Teraz vám k tomu môže pomôcť aj tento tréning, ktorý pozostáva len zo štyroch cvikov.

Prečítať celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


2. Chudnite chôdzou: Dvojtýždňový plán, ktorý vám pomôže naštartovať sa (september)
Chôdza je veľmi jednoduchý prostriedok na posilnenie srdcovocievneho i mentálneho zdravia. Môže však byť aj dobrým nástrojom k tomu, aby ste dosiahli alebo si udržiavali optimálnu hmotnosť.

Prečítať celý článok »

3. Päť chýb, ktoré robíte pri snahe dať sa pred letom do formy (január)
Mnoho ľudí začína myslieť nad svojou postavou niekoľko mesiacov pred letom. Každý si pripomenie ľahšie oblečenie či plavky a uzná, že by sa mu hodilo pár kilogramov schudnúť. Ak to chcete docieliť aj vy, dajte si pozor na chyby, ktoré vám cestu môžu poriadne skomplikovať.

Prečítať celý článok »

Najlepšie články podľa redakcie

1. Ako cvičiť doma len s jednoručkami? + ukážkový tréning (január)
Jednoručné činky sú skvelé cvičebné náčinie. Umožnia vám efektívne precvičiť každý sval tela a vedia nahradiť aj efekt veľkej činky. Najlepšie je, že sú natoľko skladné, že ich schováte aj pod posteľ. A preto sú skvelé na domáce cvičenie.

Prečítať celý článok »

2. Pekné a silné stehná si môžete vybudovať aj bez činiek (jún)
Ak si chcete vypracovať silné a pekné stehná, nemusíte to robiť len v posilňovni s využitím strojov a činiek. Existuje niekoľko efektívnych cvikov, ktoré môžete robiť doma len s využitím vlastnej váhy. Prinášame vám šesť tých najlepších.

Prečítať celý článok »

3. Vyvážená strava: Ako by sa mali ženy stravovať? (október)
Začali ste s cieľavedomým cvičením a teraz by ste radi dali do poriadku aj vašu stravu. Nie ste si isté, ako by mala vyzerať? V tomto článku zistíte, koľko živín a kedy by ste mali prijímať, aby bola vaša diéta vyvážená.

Prečítať celý článok »


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist