InstagramFacebookYoutube
Motivácia

Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (32. týždeň 2018)

12. augusta 2018
Úspech a lepší život: Prehľad článkov, ktoré vám pomôžu rásť (32. týždeň 2018)
Máme za sebou ďalší týždeň nášho života. Chcete byť aj po ňom o niečo bližšie k úspechu v osobnom i pracovnom živote? Chcete mať o niečo lepší život? Prinášame vám prehľad článkov z magazínu Uspech.MNE.sk, ktoré vám k tomu napomôžu.

Šesť zdrojov motivácie, ktoré vám pomôžu s vaším projektom

Získať motiváciu pre práci na niektorých projektoch môže byť náročné. Dochádza ku komplikáciám pri plánovaní, pracovaní a ohrozuje to váš úspech. Či ide o projekt v práci, škole alebo doma, nasledujúcich šesť vecí by mohlo byť pre vás dobrým zdrojom, odkiaľ motiváciu načerpať.

Prečítajte si celý článok »

Článok pokračuje pod reklamou


Ako vplýva pracovné prostredie na produktivitu?

Významnú časť svojho dňa strávite na svojom pracovisku. Ak pracujete v kancelárii a máte často problém koncentrovať sa na prácu, možno bude dôvodom nedostatočne vhodné pracovné prostredie. Aj to totiž vplýva na produktivitu práce. Bez ohľadu na to, či robíte vo firme alebo doma.

Prečítajte si celý článok »

Ako neporiadok poškodzuje vaše vzdelávanie a prácu?

Ak hľadáte spôsob, ako zlepšiť produktivitu vašej práce, možno by ste sa mohli pozrieť na prostredie, v ktorom pracujete. Platí to aj pre tých, čo sa snažia učiť na skúšky v školách. Spoločným menovateľom je neporiadok.

Prečítajte si celý článok »

Prečo vaše telo potrebuje posilňovanie?

Ako sme si jeden večer surfovali po internete, narazili sme na zaujímavý článok od Ryana Blaira, ktorý zhrnul, prečo vaše telo potrebuje posilňovanie. Nemohli sme sa oň s vami nepodeliť, a tak vám ho dnes prinášame.

Prečítajte si celý článok »

Nezmeškajte nové články a staňte sa fanúšikom magazínu Uspech.MNE.sk na Facebooku.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist