InstagramFacebookYoutube
Tréning

Odpáľte svoje bicepsy týmto vojenským tréningom

11. októbra 2018
Odpáľte svoje bicepsy týmto vojenským tréningom
Chcete rozvinúť svoje paže do nových rozmerov, ale nemáte dostatok času na ich špecializovaný tréning? Potom máme pre vás dobrú správu. Máme pre vás tento tréning, ktorý vám zaberie len asi tridsať minút.

Zaneprázdnení ľudia už dávno objavili kúzlo supersérií, ktoré vedia skrátiť čas tréningu dosť podstatne. A práve tie sú základom tohto tréningu bicepsov, ktorým si aj zvýšite hladinu testosterónu a udržíte na nízkej úrovni hladinu kortizolu.

Tréning začína kombináciou bicepsových zdvihov s jednoručnými činkami na šikmej lavici s bicepsovými zdvihmi s oporou v lakťoch. Urobíte štyri supersérie. U každého cviku urobíte 15 opakovaní a po supersérii odpočívate 90 sekúnd.

Článok pokračuje pod reklamou


Druhú kombináciu urobíte rovnakým spôsobom – štyri supersérie, 15 opakovaní, 90-sekundové prestávky. Tentokrát sa v nej spoja klasické bicepsové zdvihy v stoji a kladivovými zdvihmi.

Keď už si budete myslieť, že vaše bicepsy toho viac nedokážu, príde skutočná výzva. Na záver tréningu budete ešte robiť zhyby. Špeciálnym spôsobom – budete mať na to vyhradených 10 minút a každou začatou minutou odštartujete aktívne cvičenie. Koľko sekúnd vám zostane po poslednom opakovaní do ďalšej minúty, toľko budete oddychovať.

Počty opakovaní budú závisieť od vašej cvičebnej úrovne. Ak ste začiatočníkom, stačí robiť každú minútu tri opakovania. Dokopy ich teda urobíte 30. Ak ste pokročilí, robte päť opakovaní, skúsení môžu robiť až sedem, prípadne osem.

Vojenský tréning bicepsov
Cvik Série Opakovania
Superséria:
Bicepsové zdvihy s jednoručkami na šikmej lavici
Bicepsové zdvihy s oporou v lakťoch
4 15
Superséria:
Bicepsové zdvihy v stoji
Kladivové zdvihy
4 15
Zhyby 10* 3, 5 alebo 7
* - sériu začíname cvičiť na začiatku každej ďalšej minúty. Zvyšok do skončania minúty po poslednom opakovaní je dĺžka oddychu medzi sériami. Cvik tak odcvičíte za 10 minút.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist