InstagramFacebookYoutube
Kulturistika

Havlík skončil v Sacramente na skvelom 3. mieste

16. augusta 2015

Po dvoch štvrtých miestach na ostatných dvoch súťažiach z profesionálneho „kolotoča“ IFBB, sa slovenskému reprezentantovi Štefanovi Havlíkovi podarilo dosiahnuť skvelý výsledok na Golden State grand Prix 2015.

V kalifornskom Sacramente sa poprední pretekári pobili o pozvánku na blížiacu sa Mr. Olympiu ako aj prémie v celkovej výške 20 000 amerických dolárov. Spomedzi trinástich kulturistov potvrdil predpoklady favorizovaný Cedric McMillan, ktorý si triumfom zaistil priamu účasť na vrchole sezóny.

McMillanovi bol najväčším konkurentom Manuel Romero, ktorý vďaka svojej najlepšej forme v kariéry dodal súťaži náboj a nebol to až taký presvedčivý triumf McMillana. O tretie miesto bojovali Havlík, Jon Anderson a Robert Piotrkowicz. Košický rodák ho nakoniec vybojoval a obsadil svoje najlepšie umiestnenie od štartu profesionálnej kariéry. Štvrtý skončil nakoniec Piotrkowicz a piaty Anderson.

Článok pokračuje pod reklamou


Sacramento Pro - final ... 3rd place :)... next weekend, next show - Texas Pro !

Posted by Stefan Havlik on 15. august 2015


Havlík vďaka ostatným trom súťažiam nazbieral toľko bodov, aby bol v kvalifikačnom rebríčku o postup na Mr. Olympia na 11. mieste. So siedmimi bodmi, z ktorých tri získal v sobotu v Kalifornii, na posledné postupové miesto stráca štyri body. Ďalšie sa pokúsi získať už o týždeň na Wings of Strength Texas Pro.

Poradie Golden State Grand Prix 2015:
1. Cedric McMillan, 2. Manuel Romero, 3. Štefan Havlík, 4. Robert Piotrkowicz, 5. Jon Anderson, 6. Grigori Atoyan, 6. Adorthus Cherry, 6. Kenneth Jackson, 6. Kevin Jordan, 6. An Nguyen, 6. Brad Rowe, 6. Jojo Ntiforo, 6. Lionel Brown.

Pozri aj: Fotogaléria (externý odkaz)

Kvalifikačný rebríček Mr. Olympia:

1. Victor Martinez (Dominikánska republika) 14 bodov
1. Johnnie Jackson (USA) 14 bodov
3. Branch Warren (USA) 13 bodov
4. Steve Kuclo (USA) 11 bodov
4. Justin Compton (USA) 11 bodov
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
4. Brad Rowe (USA) 11 bodov
7. Michael Lockett (USA) 9 bodov
7. Robert Piotrkowicz (Poľsko) 9 bodov
9. Evan Centopani (USA) 8 bodov
9. Renaldo Gairy (Kanada) 8 bodov
11. Štefan Havlík (Slovensko) 7 bodov*

* Havlík získal za dve štvrté miesta dokopy 4 body a za jedno tretie 3.

Priamy postup na Mr. Olympia 2015 majú istý:
Phil Heath, Kai Greene, Shawn Rhoden, Dennis Wolf, Dexter Jackson, Roelly Winklaar, Essa Obaid, Mohamad Bannout, William Bonac, Ronny Rockel, Aziz Jalali, Fouad Abiad, Juan Morel, Dallas McCarver, Mamdouh Elssbiay, Brandon Curry, Fred Smalls, Jonathan Delarosa, Max Charles, Cedric McMillan.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku

Užitočné nástroje

Výpočet: Index telesnej hmotnosti (BMI)Výpočet BMIVýpočet: Maximálna váha pre 1 opakovanieVýpočet maximálkyVýpočet: Bazálny metabolizmusVýpočet BMREnergetické tabuľkyEnergetické tabuľky
Vylúčenie zodpovednosti:
Informácie uverejnené v článkoch nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
SlovakFitness.sk je online magazín, ktorý začal v roku 2013 s cieľom pomôcť svojim návštevníkom vybudovať krajšie telo, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie.

© 2013 - 2024 SlovakFitness.sk

InstagramFacebookYoutube
SlovakFitness.sk
TOPlist