Naše ďalšie weby: NHL KHL Osobný rozvoj
 
 
 
 
Reklama:
Výživa 20. 11. 2015

Recept: Citrónovo-tvarohová torta

ikonka
To, že sa dá piecť aj relatívne zdravo, sme sa už pri našich receptoch presvedčili. Dnes si na svoje prídu aj fanúšikovia sviežejších dezertov. Pripravíme si citrónovo-tvarohovú tortu, ktorá sa výborne hodí aj tým, ktorí sú v procese budovania svalovej hmoty.

Ingrediencie:

Špaldové piškóty Nature Line
Tvaroh mäkký
Tvaroh hrudkový
1 grécky jogurt
2 BIO vanilkové cukre s vanilkou (kúpené v DM)
1 granátové jablko
3 vajíčka
3 citróny
1 PL masla
3 kopcovité lyžice kokosového cukru

Postup prípravy:

Piškóty poukladáme na spodok formy. Tvarohy, jogurt a vanilkové cukre spolu vymiešame iba rukou. Pridáme granátové jabĺčko a vylejeme na piškóty. V miske šľahacou metličkou vyšľaháme 3 celé vajíčka s 3 kopcovitými lyžicami cukru. Pridáme kôru z 3 citrónov, ktoré sme predtým obarili horúcou vodou, a scedenú šťavu z 3 citrónov (aby sme v kréme nemali jadierka). Misku preložíme do parného kúpeľa a za stáleho miešania varíme, kým krém nezhustne (krém ale nesmie vrieť). Potom misku zložíme z parného kúpeľa a do krému zamiešame 1 lyžicu masla. Miešame metličkou, kým sa maslo úplne nerozpustí. Krém necháme za občasného premiešania vychladnúť. Vylejeme na tvaroh a necháme vychladiť cez noc. Ozdobíme podľa svojho vkusu.

Dobrú chuť.

Pomôžte nám:
Vadí vám niečo na našom webe? Všimli ste si technickú chybu? Chceli by ste niečo vylepšiť?   Dajte nám vedieť »

Zdieľaj na FB  Zdieľať na FB Nahlásiť chybu  Nahlásiť chybu

Môže sa hodiť: 
Sprievodca výberom tréningového plánu »

Mohlo by vás zaujímať:

Vylúčenie zodpovednosti: Informácie uverejnené v článku nie sú náhradou rád špecializovaného doktora a majú len informatívny charakter. Nezodpovedáme za zranenia a ujmy, ktoré pri ich využití nastanú. Pred ich aplikovaním odporúčame konzultáciu s lekárom alebo iným odborníkom!
E-knihy zadarmoKontaktReklamaCookies a os. údaje
Nájdete nás aj na Facebooku




© 2013 - 2019 SlovakFitness.sk TOPlist