Ingrediencie:
Špaldové piškóty Nature LineTvaroh mäkký
Tvaroh hrudkový
1 grécky jogurt
2 BIO vanilkové cukre s vanilkou (kúpené v DM)
1 granátové jablko
3 vajíčka
3 citróny
1 PL masla
3 kopcovité lyžice kokosového cukru
Postup prípravy:
Piškóty poukladáme na spodok formy. Tvarohy, jogurt a vanilkové cukre spolu vymiešame iba rukou. Pridáme granátové jabĺčko a vylejeme na piškóty. V miske šľahacou metličkou vyšľaháme 3 celé vajíčka s 3 kopcovitými lyžicami cukru. Pridáme kôru z 3 citrónov, ktoré sme predtým obarili horúcou vodou, a scedenú šťavu z 3 citrónov (aby sme v kréme nemali jadierka). Misku preložíme do parného kúpeľa a za stáleho miešania varíme, kým krém nezhustne (krém ale nesmie vrieť). Potom misku zložíme z parného kúpeľa a do krému zamiešame 1 lyžicu masla. Miešame metličkou, kým sa maslo úplne nerozpustí. Krém necháme za občasného premiešania vychladnúť. Vylejeme na tvaroh a necháme vychladiť cez noc. Ozdobíme podľa svojho vkusu.Dobrú chuť.
Čítať ďalší článok:
Krátky, ale tvrdý tréning pre rozvoj skvelých lýtok Zdieľať na Facebooku